Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Оголошення

Податкова інформує!

Азовський “ужинок”: 2 млн. грн. спрямовано до бюджету

Саме на таку суму у результаті заходів, проведених оперативниками ГУ Міндоходів області, на території курортної зони із незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму понад 2 млн. грн. У тому числі алкогольних напоїв на суму 293 тис. грн., спирту на 50 тис. грн., тютюнових виробів - на суму 1 млн. 277 тис. гривень. Про це проінформував на прес-конференції заступник начальника управління-начальник штабу оперативного управління ГУ Міндоходів у Запорізькій області Олег Трохін.

Головна мета цих заходів – забезпечити контроль за повнотою сплати належних платежів до бюджету суб'єктами господарської діяльності, що здійснюють діяльність у сфері торгівлі, громадського харчування, надання послуг, а також недопущення реалізації фальсифікованих алкогольних напоїв, небезпечних для життя і здоров'я людей.

Найбільш поширеними порушеннями є ведення господарської діяльності без державної реєстрації, а також реалізація алкогольних напоїв і тютюнових виробів без відповідних ліцензій.

Як приклад, у рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 204 (незаконне виготовлення підакцизних товарів) оперативні співробітники в м. Бердянську виявили "підпільний" цех з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв. У результаті обшуку вилучено товарно-матеріальні цінності на суму 171 тис. гривень, в т.ч.: більше тонни спирту, 1 тонни фальсифікованих алкогольних напоїв, устаткування для виготовлення і розливу алкогольних напоїв. Матеріали досудового розслідування відносно організатора "підпільного" цеху із обвинувальним актом направлені до суду.

Також у Бердянську в магазині продовольчих товарів виявлено факт реалізації алкогольних напоїв і тютюнових виробів без наявності дозвільних документів. У результаті вилучено товари підакцизної групи на 22 тис. гривень.

Аналогічні порушення виявлені в магазині, розташованому в селищі Кирилівка. Там вилучено алкогольні напої і тютюнові вироби на 14,7 тис. гривень. Підприємець, що здійснював реалізацію вказаних товарів, притягнутий до адміністративної відповідальності за ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення "Порушення правил торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами".

 

п'ятниця, 13 Вересня 2013 13:23 | Переглядів: 647

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]