Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Розпочав роботу Міжнародний енергетичний форум

2 листопада голова районної ради С.Джуган прийняв участь у відкритті Міжнародного енергетичного форуму, який триватиме три дні, з другого по четверте листопада за підтримки обласної державної адміністрації у виставковому центрі «Козак-Палац».

Мета, яку переслідують організатори заходу, – створення робочого майданчика для обговорення та аналізу майбутнього української енергетики.

 

Від імені голови обласної державної адміністрації учасників представницького заходу привітав заступник голови ОДА Петро Гончарук, який зазначив, що Запорізька область – одна з найбільш енергоємних, енергогенеруючих областей. Крім того, наш регіон відноситься до територій, які споживають багато енергії, тому питання збереження ресурсів для нас є дуже важливим. Ми сподіваємося під час роботи форуму ознайомитися з існуючим досвідом енергозбереження, вислухати пропозиції інвесторів та напрацювати модель енергоефективності, що реально діятиме в нашій області та державі в цілому.

Учасниками заходу стали не тільки фахівці з різних куточків України, представники профільних міністерств та відомств, а й гості з Російської Федерації, Німеччини, Франції, Австрії, Англії, Швеції, Угорщини, всього близько 200 осіб.

У ході форуму планується обговорити такі актуальні теми як «Європейське Енергетичне Співтовариство та екоенергетична політика України та Запорізького регіону», «Механізми фінансування проектів у промисловій та комунальній енергетиці», «Енергоефектитвність. Альтернативна енергетика. Інновації в енергетиці».

У рамках заходу запланована презентація інвестиційного, промислового та енергетичного потенціалу Запорізької області.

 

середа, 02 Листопада 2011 14:03 | Переглядів: 975

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]