Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

У селі Верхня Криниця відновлено водопостачання

Декілька місяців жителі села Верхня Криниця Василівського району жили без нормального водопостачання: через аварію на артезіанській свердловині та неможливість її ремонту питну воду їм привозили з райцентру Василівка. Наприкінці минулого тижня розпочала роботу нова артезіанська свердловина, і зона соціальної напруги була ліквідована.

Про це повідомив перший заступник голови Василівської райдержадміністрації Михайло Солопов.

 

Проблема виникла ще у березні цього року, коли на артезіанській свердловині, яка забезпечувала селян водою, сталась аварія. Спочатку її намагались відремонтувати, на роботи було витрачено близько 90 тисяч гривень. Але згодом сталася нова аварія і роботу свердловини відновити було вже неможливо. Тоді було прийнято рішення про будівництво та монтаж нової свердловини.

- У селі Верхня Криниця була велика соціальна напруга: без нормального водопостачання залишились близько 1500 жителів, питну воду регулярно привозили з Василівки. Коли стало відомо, що відремонтувати свердловину неможливо, ми порушили питання про будівництво та монтаж нової свердловини. У результаті, завдяки облдержадміністрації, зокрема, управлінню з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків чорнобильської катастрофи ОДА, з резервного фонду обласного бюджету було виділено 200 тисяч гривень. Ще 27 тисяч ми вилучили з резерву Василівського району, 60 тисяч гривень зараз збираємо з місцевих жителів. Ми ставили завдання перед будівельниками: завершити всі роботи до 5 грудня цього року. Станом на сьогодні всі роботи виконані, об’єкт введено в експлуатацію, - повідомив Михайло Солопов.

 

Управління у справах преси та інформації ОДА

 

понеділок, 05 Грудня 2011 14:08 | Переглядів: 943

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]