Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Особистий прийом губернатора

Під час візиту до району Олександр Пеклушенко провів особистий прийом громадян. На особистий прийом до голови облдержадміністрації прийшло п’ятеро людей, серед яких були не лише пересічні громадяни, а й керівники територіальних громад. Так з проханням про матеріальну допомогу для лікування своїх тяжко хворих дітей звернулося троє жителів району.

В усіх трьох випадках діти мають статус інваліда і батьки у нерівній боротьбі з підступною хворобою вже вичерпали всі можливості для придбання ліків.

Губернатор пообіцяв їм допомогу, яку нададуть райдержадміністрація, облдержадміністрація і він особисто. Також до вирішення проблем, за дорученням О. Пеклушенка, будуть долучені працівники медичної галузі.

З питанням про реконструкцію очисних споруд м. Дніпрорудне до керівника області звернувся голова Дніпрорудненської міськради Євгеній Матвєєв. Кошторисна вартість реконструкції даного об’єкту складає близько 10 млн. 208 тис. грн. Підрядник з виконанням робіт не поспішає, хоча чимала сума йому вже сплачена. Питання взяте під особистий контроль глави облдержадміністрації, а його фраза «Ми відіб’ємо будь-кому охоту гратися з бюджетними коштами» втілює надію на розв’язання цієї проблеми.

Завершився прийом спілкуванням з учасницею Великої Вітчизняної війни, активісткою ветеранського життя Єфросинією Сергіївною Ганюк, якій губернатор вручив паспорт на новенький холодильник. Єфросинія Сергіївна раніше вже приїздила до Запоріжжя на прийом до глави області і поскаржилася на відсутність такої необхідної річчі, як холодильник. І ось тепер має його і вона.

 

 

четвер, 08 Грудня 2011 07:34 | Переглядів: 897

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]