Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Відбулася сесія обласної ради

Голова районної ради Сергій Джуган прийняв участь в пленарному засіданні дванадцятої позачергової сесії обласної ради шостого скликання. На сесії були присутні народні депутати різних скликань – Володимир Ярощук, Олександр Білоусенко, екс-голова облдержадміністрації В`ячеслав Похвальский. Перед початком пленарного засідання Павло Матвієнко вручив відзнаки обласної ради. Павло Дмитрович також вручив перші екземпляри книги про наших земляків, які загинули в мирний час в локальних війнах, Анні Воробйовій – голові Комітету солдатських матерів.

На порядок денний було винесено одне питання – «Про внесення змін і доповнень до рішення обласної ради від 29.12.2010 № 4 «Про обласний бюджет на 2011 рік» (зі змінами та доповненнями). Доповідав по цьому питанню – Сергій Ведмідь, начальник головного фінансового управління ЗОДА.

У зв`язку з виділенням з державного бюджету додаткової дотації на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів, депутати затвердили перерозподіл субвенції з державного бюджету.

Наприкінці засідання виступив голова ЗОГА Олександр Пеклушенко. Олександр Миколайович зазначив, що отримання додаткової дотації в регіонах країни відбулося, завдяки Президенту України Віктору Януковичу та Прем`єр-міністру Миколі Азарову. Голова ЗОГА націлив присутніх на ефективне використання бюджетних коштів, на системну на предметну працю по всіх соціально-економічних напрямках, що, безумовно, позначиться на якості життя жителів області.

На цьому дванадцята позачергова сесія завершила свою роботу.

По завершенні сесії відбувся брифінг голови обласної ради. Зокрема, відповідаючи на питання журналістів, Павло Матвієнко відзначив: «Запорізька область отримала серйозну добавку з Державного бюджету по більш чотирьом видам субсидій, головна з яких – завбільшки 36 мільйонів – це дотація вирівнювання територій. На дванадцятій позачерговій сесії депутати оперативно перерозподілили ці кошті шляхом внесення змін і доповнень до обласного бюджету на 2011 рік. Відтепер знято проблеми окремих територій, які були пов'язані з виплатою зарплати та сплати за спожиту електроенергію. Вже найближчим часом місцеві бюджети отримають кошти на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам. Сьогодні вже почалися сесії у районах області, які завершаться до вівторка. У Новий рік запоріжці зустрінуть у доброму настрої!».

 

п'ятниця, 16 Грудня 2011 15:47 | Переглядів: 912

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]