Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Шановні співробітники та ветерани органів внутрішніх справ Василівського району!

Вітаю Вас з професійним святом – Днем міліції!

Ваша благородна і почесна місія – захисників правопорядку - в усі часи була позначена іскрою добра та вірою співвітчизників в утвердження верховенства закону у нашій державі. Спираючись на славетну спадщину та найкращі традиції, працівники міліції гідно несуть повсякденну службу.

Професійний обов'язок кожного міліціонера незалежно від звання і посади – бути надійним захисником прав та свобод людини, зберігати чистоту перед законом і власним сумлінням.

 

Впевнений, що й надалі на Василівщині, як і в усій Україні, зростатиме авторитет міліції, що ви робитимете все від вас залежне для зміцнення громадського порядку, захисту конституційних прав громадян, забезпечуватимете мир та правопорядок заради спокою українського народу, заради майбутнього наших дітей та онуків.

В день свята з найкращими побажаннями звертаюсь до ветеранів органів внутрішніх справ, низько вклоняюсь матерям, дружинам, подругам тих, хто оберігає спокій наших громадян. Ваша підтримка, душевне тепло і повсякденна турбота допомагають витримувати усі негаразди міліцейської служби.

Щастя Вам та Вашим родинам, міцного здоров'я, невичерпних духовних сил, благополуччя, стабільності та нових звершень у нелегкій, але такій потрібній людям службі.

 

Голова районної ради Сергій Джуган

 

вівторок, 20 Грудня 2011 07:00 | Переглядів: 933

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]