Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

ЯЛИНКО-ЯЛИНКО, ЗАСЯЙ!

У День святого Миколая передноворічні вогні запалали і на головній ялинці району. Спочатку урочистості розпочалися у районному Центрі культури і дозвілля, де дітей пільгових категорій району зі святом вітали голова районної ради Сергій Джуган і голова райдержадміністрації Сергій Грачов, а також заступник міського голови Віктор Козачков та настоятель Свято-Петропавлівського храму Валерій Галущенко. Кожен зичив дітям, щоб їхні найзаповітніші мрії здійснювалися, щоб якомога більше було у їхньому житті свят, схожих на День святого Миколая.

Прекрасні слова пролунали з вуст настоятеля:

— Святий Миколай також був священиком. Протягом 16 століть люди славлять його за ті добрі справи, за любов і милосердя, які він дарував нужденним. Так вже склалося, що у цей день дітки чекають подарунків. І батьки, готуючись до свята, купують свій малечі іграшки та солодощі. Та кожен з вас може завжди попросити у святого Миколая найдорожчий подарунок — це здоров'я і щастя. І ви обов'язково їх отримаєте! Вітаю усіх зі святом!

Далі маленькі глядачі насолоджувалися святковим концертом від вокальних і танцювальних колективів ЦКД та казковими пригодами Сніговика, Ялинки, Снігової королеви, Баби Яги та інших казкових героїв, у ролі яких виступали вихованці театрального гуртка ЦКД. Завітав на свято і Святий Миколай, який дарував щедрі побажання здоров'я, миру і добра.

У цей день діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування отримали від райдержадміністрації солодкі подарунки. Не залишили поза увагою і прийомні сім'ї.

З веселим настроєм діти перейшли на площу до новорічної ялинки, де їх чекали Дід Мороз і Снігурочка. Під веселі пісні та хороводи на ній засяяли різнобарвні новорічні вогні.

 

Інформація та фото – редакція газети «НТ»

 

 

вівторок, 20 Грудня 2011 11:13 | Переглядів: 1039

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]