Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Засідання Координаційної ради

Сьогодні під головуванням Сергія Джугана відбулося чергове засідання Координаційної ради при голові районної ради. Крім членів Координаційної ради в роботі взяли участь голова райдержадміністрації Сергій Грачов, депутати районної ради, секретарі та землевпорядники органів місцевого самоврядування району.

Перед початком засідання керівники району привітали з минулим днем народження Половенко А.Ю – в.о. начальника відділу Держкомзему у Василівському районі та з життєвим ювілеєм депутата районної ради С.П. Павленка.

З нагоди відзначення дня працівників архівних установ голова райдержадміністрації вручив Почесну грамоту Разложко І.В. – начальнику архівного відділу виконавчого апарату районної ради.

На засідання розглянуті наступні питання:

1. Про проміжні результати роботи робочої групи з питання проведення перевірок на місцях при виділенні, використанні та розпорядженні землями державної і комунальної власності.

З даного питання доповів голова робочої групи, заступник голови районної ради Кравець А.С., який зазначив, що робоча група активно працювала протягом трьох місяців. Основними напрямками роботи групи було:

- виявлення фактів використання земельних ділянок без правовстановлюючих документів;

- встановлення землекористувачів, що не сплачують податки;

- виявлення землекористувачів – одноосібників, які користуються землями інших осіб без укладання договорів оренди, так звана прихована оренда.

Після проведеної роботи склалось думка щодо оцінки роботи рад, а саме землевпорядників. Багатьом радам особливо треба звернути увагу на організацію роботи своїх землевпорядників та їх компетентність – Лугівській, Кам’янській, Підгірненській, Орлянській сільським радам. Не обійшлось і без приємних сюрпризів. Окремо хочеться відмітити підхід до роботи землевпорядника Широківської сільської ради.

Більш з детальною інформацією з даного питання виступили: Половенко А.Ю. – в.о. начальника відділу Держкомзему у Василівському районі, Солов’янова Н.М. – начальник податкової інспекції, Беркета С.А. – в.о. начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністарції та Євсюков Ф.Б. – старший помічник прокурора району.

Підбиваючи підсумок голова районної ради зазначив, що робоча група продовжує свою роботу, місцевим радам до травня 2012 року виправити зауваження, що надійшли від членів робочої групи, та протягом травня 2012 року робочій групі провести повторні перевірки територій.

З другого питання черги денної “Про особливості приватизації земельних ділянок та оформлення право установчих документів під об’єктами нерухомості” проінформували Половенко А.Ю. – в.о. начальника відділу Держкомзему у Василівському районі та Дашковський С.М. – начальник РКП «Василівське БТІ».

В різному члени Координаційної ради розглянули ще три питання:

Про встановлення ставок єдиного податку, з якого начальник податкової інспекції Солов’янова Н.М. зокрема наголосила на необхідності прийняття відповідних рішень місцевими радами до 20 січня 2012 року.

З питання щодо формування бюджету на 2012 рік Кривуля В.В. – начальник фінансового управління райдержадміністрації, ознайомила присутніх з основними критеріями формування бюджету на наступний рік.

Головою районної ради також підняте питання про необхідність перегляду договорів оренди водних об’єктів, зокрема щодо вільного доступ місцевого населення до міст відпочинку біля водоймищ та визначення місць водопою для худоби, а також обов’язкової згоди громади при спусканні води.

З усіх питань були прийняті відповідні рішення та надані доручення.

 

п'ятниця, 23 Грудня 2011 16:03 | Переглядів: 961

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]