Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Турнір ветеранів футзалу

24 грудня на спортивному майданчику ФОК “Таврія” відбувся обласний передноворічний турнір серед ветеранів футзалу 35+ на Кубок голови Запорізької обласної федерації футболу в якому взяли участь команди ветеранів Гуляйпільского, Веселівського районів, “Таврія” м.Василівка капітаном якої є голова районної ради Сергій Джуган та команда Облдержадміністрації капітаном якої є заступник губернатора Петро Гончарук. Турнір відбувався за сприянням обласної федерації футболу та районної організації Партії регіонів. Перед початком змагань з привітанням звернулися голова райдержадміністрації Сергій Грачов, голова районної організації Партії регіонів Володимир Грачов, голова районної ради Сергій Джуган та гості заступник голови облдержадміністрації Петро Гончарук і голова Запорізької обласної федерації футболу Віктор Межейко.

З номерами художньої самодіяльності до учасників змагань звернулися танцювальні та співочі колективи ЦКД. Усім командам, в знак гостинності, вручені смачні короваї з нового врожаю, які з любов’ю випечені “золотими руками” пекарів ПП Алієв “Баракат” (Алієв Г.Б.О.).

Турнір проводився по коловій системі. Першими на майданчик вийшли місцева Таврія та м.Гуляйполе. Матч видався напруженим та яскравим. Перемогу здобули гості з рахунком 4-3. В наступній грі Облдержадміністрація поступилася Веселівцям з рахунком 3-6.

Своєрідною прикрасою турніру стала товариська гра між ветеранами 50+ м.Василівки та м.Гуляполе, яка закінчилася бойовою нічиєю 1-1.

Команда м.Гуляйполе виграла дві наступні зустрічі (9-1 Веселе та 5-3 Облдержадміністрацію) та посіла перше місце. Друге місце в запеклій боротьбі посіла команда “Таврія” м.Василівка обігравши Веселівців з рахунком 6-5.

Кращим воротарем турніру визнано Беспалько Михайла (Веселе)

Кращим захисником – Кириченка Віталія (Гуляйполе)

Кращим нападником – Гончарука Петра (Облдержадміністрація)

Кращим гравцем – Дашковського Сергія (“Таврія” м.Василівка)

Переможець турніру команда Гуляйпільського району нагороджена Кубком та медалями, призери турніру нагороджені медалями.

Сподіваємося, що цей турнір буде традиційним.

 

понеділок, 26 Грудня 2011 16:29 | Переглядів: 1192

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]