Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Нарада з правоохоронними органами

Сьогодні голова районної ради взяв участь у нараді при голові райдержадміністрації з правоохоронними органами з питань боротьби зі злочинністю та охорони громадського порядку, забезпечення нормального функціонування правоохоронних органів на території регіону, спільного вирішення проблем правоохоронців, можливої підтримки, у рамках законодавчого поля, з боку районної влади.

У нараді взяли участь начальник Василівського РВ ГУМВС України в Запорізькій області Ільгов А.А., прокурор Василівського району Таран А.В., голова постійної комісії районної ради з питань депутатської діяльності, етики, законності, боротьби із злочинністю, взаємодії з правоохоронними органами, прав людини та інформації Овчиннікова-Руденко Т.О.

На засіданні обговорили питання матеріально-технічного забезпечення міліції. Керівники району визначили основні пріоритети - забезпечення дільничних інспекторів комп’ютерами за рахунок коштів районного бюджету (планується виділити близько 60 тис. грн.) та придбання камер відео-спостереження для м. Василівка та м.Дніпрорудного, як за рахунок районного, так і за рахунок місцевих бюджетів. В свою чергу, на органи місцевого самоврядування покладається обов’язок щодо облаштування службових приміщень дільничних інспекторів та забезпечення їх телефонним зв’язком.

Начальнику міліції доручено розробити схему розташування відеокамер та розпочати підготовку відповідного проекту рішення районної ради. Андрій Ільгов загострив увагу на необхідності забезпечення органами місцевого самоврядування належної охорони власних адміністративних будинків та вивчення питання щодо забезпечення дільничних інспекторів житлом. Тут вже повинна попрацювати влада безпосередньо на місцях.

Прокурор Василівського району А. Таран цілком і повністю підтримав дії влади, які направлені на матеріально-технічне забезпечення правоохоронних органів, що дасть можливість забезпечувати належний громадський порядок на території району. Учасники наради дійшли згоди проводити відповідні зустрічі щомісячно.

 

 

середа, 11 Січня 2012 16:48 | Переглядів: 1114

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]