Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Мета адміністративної реформи - підвищення якості послуг для населення

Президент України Віктор Янукович запевнив, що у 2012 році продовжиться впровадження адміністративної реформи. На відкритті десятої сесії Верховної Ради шостого скликання Глава держави акцентував увагу на тому, що адмінреформа призведе не тільки до скорочення бюрократичного апарату на місцях, але й до підвищення дисципліни та якості послуг на рівні регіонів. Віктор Янукович виніс на розгляд народних обранців законопроект «Про адміністративні послуги».

- Ми чекаємо на прийняття цього закону, який, зокрема, дозволить відкрити офіс адміністративних послуг при облдержадміністрації. Ми вже провели всі підготовчі роботи, сподіваємось, до початку травня отримаємо можливість його відкрити, - коментує заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук. Також посадовець заявив, що в регіоні проводиться велика робота, яка має суттєво покращити якість послуг для населення.

Зокрема, область виграла грант проекту PRISM та фінансову допомогу Канадської агенції міжнародного розвитку (CIDA), який має назву «Покращення дозвільних послуг у Запорізькій області». Нині завдяки проекту в області проходить семінар для адміністраторів з питань організації роботи щодо надання дозвільних послуг, розроблення політики та формування їх стандартів.

- Маємо усвідомити, що покращення якості адміністративних послуг - це не тільки зміна системи, але й нова культура, менталітет людей, які надаватимуть ці послуги. Саме над цим ми зараз і працюємо, - зазначив Петро Гончарук.

 

Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

четвер, 09 Лютого 2012 09:33 | Переглядів: 807

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]