Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Пообіцяв — приїхав

Днями голова райдержадміністрації Сергій Грачов з робочою поїздкою відвідав Скельківську сільраду, де побував у амбулаторії загальної практики - сімейної медицини, яку вже багато років очолює Ю.Д. Абросімов. Також керівник району відвідав школу та дитсадок. На нещодавній зустрічі з громадою Скельківської сільради Сергій Володимирович, як депутат облради, звітував про свою роботу, саме тоді до нього звернувся головний лікар амбулаторії Ю.Д. Абросімов і запросив відвідати їхній лікувальний заклад, де накопичилося декілька проблем, для вирішення яких необхідне фінансування.

А проблеми, як з’ясувалося, схожі на більшість тих, з якими доводиться стикатися у багатьох навчальних та лікувальних закладах району: опалення, що потребує деякої реконструкції, заміна дверей, вікон.

Нині в амбулаторії працює три лікаря — терапевт, педіатр і стоматолог.  Для лікування на денному стаціонарі передбачено 10 ліжок.

Голова райдержадміністрації пообіцяв обов’язково розглянути можливість вирішення тих наболілих питань, які сам мав нагоду побачити, адже в лікарні, куди приходять лікуватися як дорослі, так і діти, повинно бути тепло.

Заїхали і до сільської школи, яку нещодавно перевели на газове опалення, встановивши новий котел. За словами директора школи Т.І. Віхляєвої, нині температурний режим у школі в нормі. Навіть за таких морозів у класах було 19-20 градусів.

У цьому ж приміщенні школи працює і дошкільний навчальний закдад на 40 місць. У двох групах перебувають дітки віком від 3 до 6 років. Завідуюча З.А. Двоєзерська провела гостей по дитсадку, аби вони самі переконалися, що в групах тепло і затишно.

 

За матеріалами газети «НТ»

 

четвер, 09 Лютого 2012 20:41 | Переглядів: 874

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]