Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Відбулась п'ятнадцята сесія Запорізької обласної ради

Голова районної ради Сергій Джуган сьогодні взяв участь в роботі п’ятнадцятої сесії Запорізької обласної ради. Перед початком пленарного засідання голова ради Павло Матвієнко привітав присутніх з Днем захисника Вітчизни і вручив відзнаки Запорізької обласної ради кращим представникам громади міста та області. Потім слово взяв голова ЗОДА Олександр Пеклушенко, якій доповів про перспективі та бюджетні завдання Запорізької області на 2012 рік.

Керівник обласної державної адміністрації закликав грамотно розподілити та ефективно використати кожну копійку обласного бюджету.

За пропозицією голови обласної ради низку проектів рішень, до яких не надійшло зауважень під час їх розгляду на засіданнях постійних комісій, було затверджено пакетним голосуванням. Після затвердження порядку денного сесії депутаті заслухали звіт голови Запорізької обласної ради про діяльність за 2011 рік. Доповідь Павла Матвієнко викликала жваву дискусію серед депутатського загалу області. В цілому депутати були задоволені роботою ради, адже підкреслили необхідність розвитку більш інтенсивної співпраці між місцевими та центральними органами влади. В обговоренні звіту взяли участь депутати Микола Фролов, Володимир Рудик, Катерина Луценко, Володимир Мормиль, Лідія Тімченко.

На сесії обласної ради затверджено Пріоритетні напрямки роботи Запорізької облдержадміністрації на 2012 рік, які презентував депутатам заступник голови ЗОДА Петро Гончарук. За його словами, пріоритетні напрямки роботи 2011 року були доопрацьовані з урахуванням досвіду їх реалізації та сьогоденної ситуації. Так цього року виділено в окремий напрямок тему «Розвиток регіональної інфраструктури та реформування житлово-комунального господарства», а також з’явились два окремих напрямки: «Продовольча безпека та розвиток агропромислового комплексу» і «Енергетична безпека та енергозбереження». Питання задавали депутати Володимир Чепурний, Віктор Холодний, Володимир Мормиль.

Начальник Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Запорізької області Ігор Бройде доповів про Перелік заходів, спрямованих на охорону та раціональне використання природних ресурсів у 2012 році. Під час дебатів депутат Віктор Холодний нагадав, що на засіданні постійної комісії з питань бюджету (керівник Сергій Кальцев), було прийнято рішення по щоквартальному моніторингу виконання природоохоронних заходів.

Про внесення змін і доповнень до рішення обласної ради «Про обласний бюджет на 2012 рік» доповів начальник головного фінансового управління ЗОДА Сергій Медвідь. Після голосування з цього питання Павло Матвієнко відзначив: «Колеги, поздоровляю! Ми щойно прийняли бюджет розвитку Запорізького краю!».

Про завдання Запорізької обласної ради щодо наповнення доходної частини місцевих бюджетів та ефективного використання бюджетних коштів на 2012 рік доповів перший заступник голові Олександр Клепаков.

Після розгляду депутатських запитів сесія завершила роботу.

 

четвер, 23 Лютого 2012 21:07 | Переглядів: 974

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]