Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Кількість партнерів Проекту ЄС/ПРООН збільшується

У рамках реалізації ІІ фази проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» керівництво трьох районів-реплікантів - Василівського, Веселівського та Токмацького підписало Угоди про партнерство з ЄС/ПРООН на 2012-2015 роки. Ці три райони долучилися до реалізації Проекту на початку поточного року.

При цьому, як повідомив координатор Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» в Запорізькій області Олександр Рябий, головною відмінністю співпраці цих територій з Проектом є пряма взаємодія громад з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування. При цьому функції безпосередніх координаторів Проекту зводяться виключно до консультативно-дорадчих.

Нині ж, за підтримки Проетку, управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації провело ряд початкових семінарів для керівництва територій-партнерів. За їх результатами в районах розпочалася робота з конкурсного відбору сільських рад, які невдовзі долучаться до розвитку громадських ініціатив. Планується, що буде відібрано по чотири сільські ради в кожному районі.

На засіданні п’ятнадцятої сесії обласної ради шостого скликання голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко відзначив важливість та необхідність проведення цієї роботи.

- Громади отримують можливість якісно змінити умови проживання, що відповідає реалізації прав та свобод громадян за європейськими принципами, - наголосив очільник регіону.

Сьогодні на пленарному засідання районної ради розглянуто питання та прийняте відповідне рішення «Про затвердження районної цільової програми "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІ" на 2012-2015 роки».

 

п'ятниця, 24 Лютого 2012 16:38 | Переглядів: 941

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]