Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

«Гірник» – володар кубку голови районної ради 2012 року

В неділю на ФОК “Таврія” відбувся ІХ районний турнір з міні-футболу на кубок голови районної ради серед місцевих рад. В турнірі взяли участь 10 команд – «Влада» м.Василівка, «Гірник» м.Дніпрорудне, смт.Степногірськ, с.Тополине, с.Орлянське, с.Мала Білозерка, с.Балки, с.Скельки, с.Приморське, с.Широке. Команди були розділені на три групи. В групі А виступали команди смт.Степногірськ, с.Мала Білозерка, с.Балки, с.Приморське. В групі Б виступали «Влада» м.Василівка, «Гірник» м.Дніпрорудне, с.Скельки.

В групі В зустрічалися команди с.Тополине, с.Орлянське, с.Широке. Переможці груп потрапляли у фінальну частину та розігрували між собою призові місця. Тож почнемо з початку. В першій грі турніру зустрілися команди Малої Білозерки та Балок. Програючи по ходу зустрічі білозерчани змогли вирвати нічию 2-2. Степногірці перемогли з рахунком 2-1 Приморців, а Влада з рахунком 6-3 обіграла Скелян. Далі Тополинці переграли Орлян, а Степногірці - Білозерчан з однаковим рахунком 2-1. Гірник розгромив Скелян з рахунком 9-1. Приморське та Балки розписали мирову 3-3. Першим фіналістом стала команда Тополиного, яка обіграла команду Широкого з рахунком 3-1. За долею жребію Дніпрорудненці в групі зустрічалися з переможцями минулорічного розіграшу з командою «Влада». Гра видалася напруженою та видовищною. І лише за одну хвилину до закінчення матчу, чемпіони Василівського району з футзалу 2012 року команда «Гірник», забила єдиний та переможний гол, який саме їх вивів у фінальну стадію. Команда з Степногірська, яка достроково виборола путівку у фінал поступилася з рахунком 3-1 Балківчанам. Орляни розписали мирову з Широким 1-1. А в заключному матчі групового турніру Білозерчани перемогли Приморчан з рахунком 3-0. Тож у фінальній стадії мали зустрітися команди з Дніпрорудного, Тополиного та Степногірська. До речі команди фіналісти минулорічного розіграшу цього року не змогли подолати груповий етап.

В першій фінальній грі зустрілися команда з Тополиного та «Гірник» м.Дніпрорудне. Перемогу святкували останні з рахунком 3-0. В другій грі Степногірці не залишили жодного шансу Тополинцям та перемогли з рахунком 5-0, але на останній бій з Дніпрорудненцями, Степногірцям не вистачило сил, і вони поступилися з рахунком 4-0, провівши за весь турнір 5 матчів без замін.

Тож володарем Кубку голови районної ради 2012 року стала команда «Гірник» м. Дніпрорудного, яка вперше приймала участь у змаганнях, друге місце посіла команда смт.Степногірськ, третіми стали гравці с.Тополиного. Команди фіналісти нагороджені пам’ятними знаками та Грамотами. Переможцю вручено перехідний кубок. Кращими гравцями турніру визнано Солов’янова Івана (смт. Степногірськ), Данілова Андрія (м.Дніпрорудне), Шепеля Євгена (с.Тополине), які отримали у подарунок новенькі футболки.

Турнір обслуговували судді комітету арбітрів районної федерації футболу Олександр Скурко, Олександр Болотов, Володимир Чабан та Олег Ошурков.

Виконавчий апарат

 

 

 

понеділок, 05 Березня 2012 13:41 | Переглядів: 1080

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]