Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

За підсумками оцінки результатів діяльності РДА за 2011 рік район – другий

При голові райдержадміністрації С.В.Грачові відбулася розширена нарада з питання комплексної оцінки (рейтингу) результатів соціально – економічного розвитку Василівського району за 2011 рік. За результатами даного рейтингу Василівський район посів друге місце серед 20 районів області.

Розрахунки оцінки результатів діяльності райдержадміністрацій Запорізької області за підсумками 2011 року здійснюються за 50 показниками, які об’єднані за 9 основними напрямками: економічний розвиток (обсяги реалізованої продукції, темпи зростання обсягу реалізованої промислової продукції, поголів’я ВРХ, рівень оплати за спожиту електроенергію та ін.); інвестиційна та будівельна діяльність (обсяги інвестицій в основний капітал, обсяги введеного в експлуатацію житла тощо); державні фінанси (рівень виконання доходів, темпи зростання/зменшення заборгованості зі страхових внесків, податкового боргу та ін.); споживчий ринок; населення та ринок праці (рівень зареєстрованого безробіття, темпи зростання/зменшення заборгованості з виплати заробітної плати та ін.); житлово - комунальне господарство; рівень злочинності, підтримка бізнесу; освіта культура та охорона здоров’я.

Ми - в числі кращих по обсягам реалізованої продукції, виробництву продукції тваринництва, інвестиційній та будівельній діяльності; державним фінансам.

Але керівник району приділив увагу тим показникам, які нижче середньообласних, а саме: показник споживчого ринку (товарообіг), показники культури і охорони здоров’я (обсяг витрат місцевих бюджетів в галузях у розрахунку на одиницю населення) та показник житлово – комунального господарства. Всі ці показники детально проаналізовано, визначено причини їх зменшення, попередньо обговорено шляхи вирішення.

За результатами наради головою райдержадміністрації були надані конкретні доручення заступникам, начальникам управлінь та відділів райдержадміністрації.

 

Відділ внутрішньої політики РДА

 

середа, 07 Березня 2012 13:14 | Переглядів: 949

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]