Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Негаснучі зірки ветеранів!

10 березня на спортивному майданчику ФОК «Таврія» відбувся турнір з футзалу серед ветеранів 35 років – «Негаснучі зірки ветеранів». В турнірі взяли участь команди «Таврія» м.Василівка, «Гірник» м.Дніпрорудне та гості команда «Ветеран-Олександр» м.Дніпропетровськ, у складі якої грають три майстри спорту з футболу Пастоленко Валерій, Буц Петро, Тухтарев Олексій та п’ять кандидатів в майстри спорту. Тренує команду гостей Жовтоног Олександр Андрійович – член виконкому АМФУ, голова комітету ветеранів футзалу.

Першими на майданчик вишли господарі турніру та «Гірник». Матчі між цими суперниками завжди є принциповими та безкомпромісними. Тож і ця гра не стала виключенням. Лише наприкінці першого тайму Дніпрорудненці змогли відкрити рахунок але майже відразу господарі зрівняли рахунок та пішли на перерву з надією на успіх. В другому таймі гравці «Таврії» взяли під контроль гру та двічі розписалися в воротах гостей. Дніпрорудненці змогли забити лише один гол та зменшити відставання. Фінальний свисток зафіксував перемогу господарів з рахунком 3-2. Після невеликого відпочинку гірникам протистояла команда гостей з Дніпропетровська, які після невеликої розвідки розпочали доказувати свою майстерність, забивши 5 м’ячів в першому таймі не пропустивши жодного. В другому таймі гірники дещо вирівняли гру та поступово почали зменшувати відставання забивши три м’ячі, але останнє слово залишилося за майстрами. Кінцевий рахунок 6-3 на користь команди «Ветеран-Олександр».

У вирішальній грі зійшлися місцева «Таврія» та гості з Дніпропетровська. До речі минулого року в м.Коктебель команди вже зустрічалися на Чемпіонаті України з футзалу серед ветеранів. Та гра, переможця не виявила та завершилася з рахунком 8-8. Тож всіх чекала цікава гра. Ніхто не хотів поступатися і на перерву команди пішли за нічийного рахунку 3-3. В другому таймі знов таки позначився клас гостей і вони закінчили гру перемогою з рахунком 7-4 та посіли в турнірі перше місце. «Таврія» залишилася другою, «Гірник» посів почесне третє місце. Команді переможцю вручено кубок, призерам - пам’ятні подарунки. Голова районної ради вручив Подяки кращими гравцями. В команді «Таврія» кращими стали Денисюк Сергій та Папуча Валерій, в команді «Гірник» - Воробйов Андрій та Ракша Вадим. У складі гостей головою районної ради відзначені Жовтоног О.А. та спонсор команди Степаненко О.М. Гравець команди гостей Сахацький Віталій став кращим бомбардиром забивши у ворота суперників 6 м’ячів.

Після закінчення нагородження, за сталою традицією господарі пригостили гостей смачною юшкою та пловом. Підбиваючи підсумки та спілкуючись за столом керівники команд домовилися зробити цей турнір традиційним та збільшити кількість учасників змагань.

 

Виконавчий апарат

 

 

 

понеділок, 12 Березня 2012 14:27 | Переглядів: 1112

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]