Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Відбулося засідання постійної комісії з питань власності

Сьогодні під головуванням Олександра Кириленка відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад району, житлово-комунального господарства, розвитку підприємництва та регуляторної політики. Комісією були розглянуті питання черги денної тринадцятої чергової сесії районної ради:

- про внесення змін та доповнень в районну Програму розвитку малого підприємництва на 2011-2012 роки;

- про внесення змін та доповнень до Програми «Питна вода Василівського району на 2011-2014 роки»;

- про Порядок складання та затвердження фінансових планів комунальних підприємств, що є об'єктами спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Василівського району;

- про скасування рішення районної ради від 25.11.2011 № 17 «Про клопотання щодо передачі до спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Василівського району незавершеного будівництвом об’єкту».

По першому питанню, щодо внесення змін та доповнень в районну Програму розвитку малого підприємництва на 2011-2012 роки, доповідала начальник управління економіки РДА – Артеменко Н.С. Даним проектом рішення доповнюється п. 3 розділу «Основні заходи з реалізації районної програми розвитку малого підприємництва на 2011-2012 роки» підпунктами наступного змісту:

«3.2 створення Єдиного вікна для надання реєстраційних, дозвільних та адміністративних послуг, суб’єктам господарювання, фінансування з районного бюджету на суму 326 000 грн.»

«3.3 створення районного центру обслуговування платників податків, фінансування з районного бюджету на суму 82 000 грн.»

По другому питанню, щодо внесення змін та доповнень до Програми «Питна вода Василівського району на 2011-2014 роки», доповів начальник відділу ЖКГ РДА, Пуцак М.М. Даним проектом рішення вносяться зміни до п.8 розділу Характеристика програми та до абзацу 10 розділу Напрями та заходи виконання Програми, у частині збільшення фінансування об’єктів за рахунок коштів обласного бюджету у сумі – 500,0 тис. грн., у зв’язку з виходом із ладу артезіанської свердловини та зношеністю водопровідних мереж і відповідно незадовільного водозабезпечення смт. Степногірськ.

По третьому питанню, щодо Порядку складання та затвердження фінансових планів комунальних підприємств, що є об'єктами спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Василівського району, доповіла головний спеціаліст районної ради – Супрун В.О. Проект рішення районної ради розроблено для підвищення ефективності управління та контролю за фінансово-господарською діяльністю комунальних підприємств, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селища, міст Василівського району.

По четвертому питанню, щодо скасування рішення районної ради від 25.11.2011 № 17 «Про клопотання щодо передачі до спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Василівського району незавершеного будівництвом об’єкту», доповіла головний спеціаліст районної ради – Супрун В.О. Прийняття даного проекту рішення обумовлена тим, що Запорізькою обласною державною адміністрацією прийнято розпорядження від 14.02.2012 № 56 «Про передачу функції замовника з будівництва об’єкту «Поліклініка на 375 відвідувань у зміну при ЦРЛ у м. Василівка», «Позаквартальні мережі до поліклініки у м. Василівка», «Хірургічний корпус на 150 ліжок при ЦРЛ у м. Василівка», яким передбачено передачу функцій замовника, проектно-кошторисної, виконавчої документації та обсяги незавершеного будівництва по вищезазначеним об’єктам на баланс Василівської районної державної адміністрації. До спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Василівського району дані об’єкти будуть прийняті після завершення будівництва та введення їх в експлуатацію.

Крім того депутати узгодили чергу денну тринадцятої сесії шостого скликання. Зауважень та доповнень у депутатів постійної комісії не було. Запропоновано винести дані проекти рішень на розгляд сесії.

 

вівторок, 20 Березня 2012 16:10 | Переглядів: 906

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]