Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

В області стартував конкурс на краще місто, район, селище та село регіону

До кінця квітня в області триватиме конкурс на краще місто, район, селище та село регіону, у якому головними показниками для визначення переможців враховуватиметься чистота та благоустрій територій. Про це повідомив заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук.

- В області стартував конкурс на кращі території області, переможці будуть обиратися серед міст обласного значення, малих міст, районів, селищ та сіл. У понеділок голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко дав завдання своїм заступникам, а також керівникам підрозділів ОДА та керівникам районів серйозно зайнятися питанням ліквідації несанкціонованих звалищ та очистити від сміття узбіччя доріг. За кожну територію відповідає конкретний посадовець, ситуація знаходиться під контролем обласної влади. Тож думаю, що гідних кандидатів у переможці нашого конкурсу буде дуже багато, - заявив Петро Гончарук.

Також посадовець зазначив, що конкурсна комісія, яку він очолює, вже розпочала свою роботу та зараз проводить першу перевірку територій.

- 21 квітня в Україні відзначається День навколишнього середовища, і по всій області в цей день будуть проводитися масштабні суботники. Але наша мета – зробити його фінальним, щоб до цього часу більшість сміття було прибрано, а вже 21 квітня на територіях просто «наводили красу». Після свята комісія знову проїде по територіях, після чого буде виставляти оцінки та підбивати підсумки, - повідомив Петро Гончарук.

Після останнього суботника конкурсна комісія буде окремо перевіряти медичні та освітні заклади населених пунктів, дороги, узбіччя та тротуари, відвідає об’єкти благоустрою територій, а також перевірить утримання будівель та споруд.

За підсумками перевірки усім пунктам буде виставлено бали, потім – підсумовано і на основі результатів обрано кращі та гірші території області. Урочисте підбиття підсумків з нагородженням переможців заплановано на початок травня.

 

Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

вівторок, 20 Березня 2012 16:30 | Переглядів: 975

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]