Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Це не звання, а стан душі

20 березня районна ветеранська організація відсвяткувала своє 25-річчя з дня заснування. Квіти, теплі слова і подарунки приймали у цей день ветерани від гостей свята. А завітали на нього керівники району, голови міських, селищної та сільських рад, представники громадських організацій.

Поздоровлення супроводжувалися врученням Почесних грамот найактивнішим головам місцевих ветеранських організацій, членам ветеранських активів. Кожен з представників влади, вітаючи ветеранів, відзначав, що це покоління людей, у якого всі ми завжди будемо вчитися. Вчитися працювати, любити своє місто, село, вчитися дбати про нього, а головне про його жителів та й просто вчитися жити. «Ветеран — це не звання, це стан душі», — прозвучало в одному з виступів. І з цим важко не погодитися, адже, досягши ветеранського віку, ці люди не стали іншими, вони, як і раніше переймаються проблемами громади, патріотичним вихованням молоді, волонтерським рухом… Вони завжди в строю. На них рівняємося ми всі.

Свято супроводжувалося виступом хору ветеранів, фольклорного ансамблю «Струни серця» (Василівського ЦКД), Дніпрорудненського хору «Калина». Своїм співом порадували солістки Валентина Лисенко (Дніпрорудне) та Світлана Діденко (Василівка). Пісні молодості ніби повертали присутніх на десятки років назад…

Гарний настрій та заряд бадьорості стали хорошим подарунком до свята.

 

За матеріалами газети «НТ»

 

 

четвер, 22 Березня 2012 09:09 | Переглядів: 894

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]