Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Президент України Віктор Янукович на Запорізькій землі

Сьогодні з робочою поїздкою у Запоріжжі перебуває Президент України Віктор Янукович. В першу чергу глава держави оглянув зразки авіаційної продукції АТ «Мотор Січ». Зокрема, ознайомився з гвинтокрилами, котрі можуть бути використані для робіт пошукового, рятувального та оборонного характеру.

Голова Ради директорів АТ «Мотор Січ» В'ячеслав Богуслаєв розповів Президентові про роботу конструкторського бюро підприємства щодо розробки та модернізації нових сучасних зразків вертолітної техніки злітною масою 5-6 тон.

Також Віктор Янукович ознайомився з ходом реконструкції відділення інтенсивної терапії комунальної установи «Запорізька обласна клінічна дитяча лікарня» Запорізької обласної ради. Главу держави супроводжували голова обласної державної адміністрації Олександр Пеклушенко, голова облради Павло Матвієнко, Запорізький міський голова Олександр Сін.

Реконструкція першого лікувального корпусу розпочалася ще у 2008 році. Торік на ремонтні роботи з Державного бюджету було виділено понад 15,8 млн. грн. Нині ж реконструкція корпусу добігає кінця.

- Я добре поінформований про хід ремонту дитячої лікарні. Наразі хочу на власні очі переконатися, що роботи виконуються якісно та у повному обсязі, - звернувся до медичного персоналу Президент України Віктор Янукович. Глава держави відзначив, що у числі пріоритетів його діяльності – поступове підвищення соціальних стандартів, зокрема, поліпшення соціального захисту медичних працівників. За словами Глави держави, у 2012 році заплановано поетапне зростання заробітної плати працівникам галузі охорони здоров’я. Крім того, за словами Президента України, особливу увагу буде приділено покращенню умов праці лікарів, що, як наслідок, дозволить підвищити якість медичних послуг.

Під час перебування у закладі Віктор Янукович оглянув оновлені приміщення 1-го корпусу, де найближчим часом буде відкрито ортопедо-травмотологічне та офтальмонологічне відділення, нове відділення анестезіології з ліжками інтенсивної терапії для новонароджених.

- Я вдячний усім учасникам процесу за відповідальний підхід у організації ремонтних робіт. Ви молодці. Сподіваюсь, ця робота дійсно підвищить продуктивність та якість вашої роботи, - резюмував Глава держави.

Крім того, у рамках робочої поїздки до Запорізької області Віктор Федорович відвідав ПАТ «Запорізький автомобілебудівний завод», де ознайомився з роботою підприємства, поспілкувався з працівниками автозаводу.

У першу чергу Віктор Янукович ознайомився з новим автомобілем модельного ряду ЗАЗ Vida, повномасштабне виробництво якого розпочалося у грудні 2011 року. Президент високо оцінив новий вітчизняний автомобіль та залишився задоволеним тим, що «ЗАЗ» продовжує розробляти новий український продукт.

Також Глава держави поспілкувався з працівниками підприємства, поділився з ними не тільки своїми враженнями від побаченого, а й від роботи «ЗАЗу» взагалі.

- Конкурентоспроможність «ЗАЗу» - це невід’ємна складова конкурентоспроможності усієї нашої держави, а торгова марка «ЗАЗ» - є національною, а не просто запорізькою. Через це держава має брати активну участь у розвитку підприємства. Мені дуже приємно, що минулого року акціонери та інвестори вклали близько 200 млн. грн. у розвиток нової продукції, обсяги виробництва перевищують 5 млрд. грн. Ваш внесок у Державний бюджет склав 1,3 млрд. грн., що теж дуже серйозно, бо ці кошти йдуть на розвиток соціальної сфери, - зазначив Президент.

Також Віктор Янукович пообіцяв, що влада буде всіляко підтримувати автомобілебудівну галузь, а саме: створювати більш комфортні умови для її розвитку.

- У найближчий час буде розроблена Програма розвитку автомобілебудівної галузі України. І ми будемо залучати вас до її розробки, наші експерти будуть готувати програму спільно з вами. В обов’язковому порядку ми вивчатимемо питання щодо можливого запровадження кредитування вашого підприємства, знайдемо шляхи створення більш сприятливих умов для вашої роботи. Можливо, це буде стосуватися питань митної політики та оподаткування. Ми зацікавлені у тому, щоб українська складова комплектації автомобілів зростала. Враховуючи все вище перераховане, я б хотів побачити від вас пропозиції до програми, яка має демонструвати рух держави назустріч вам. У нас є дуже багато питань, які ми маємо вирішувати спільними зусиллями. Ваше завдання – вчасно сплачувати податки і в достатньому розмірі, а наша – створити всі умови, які б мотивували вас до зростання рівня економіки та підвищення рівня життя людей, - зазначив Віктор Янукович.

 

Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

четвер, 22 Березня 2012 15:34 | Переглядів: 905

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]