Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Визначено перелік об’єктів в області, які будуть фінансуватися за рахунок субвенції з Державного бюджету

Сума субвенцій з Державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій Запорізької області в 2012 році перевищила 156 млн. грн. Ще майже 8 мільйонів регіон отримає окремим рядком. Це частка субвенції на розвиток територій так званої зони спостереження. Ці гроші отримають райони, розташовані поряд із Запорізькою атомною станцією, в тому числі Василівський район.

Перелік об’єктів, які будуть фінансуватися за рахунок цих субвенцій, вже визначено. Сьогодні йде копіткий процес формування проектно-кошторисної документації щодо кожного включеного до переліку об’єкта.

Перший заступник голови облдержадміністрації Віктор Ємельяненко провів селекторну нараду, під час якої тривало узгодження з територіями питань щодо об’єктів, на які планується використати кошти субвенції. Адже кожна пропозиція, надана представниками районів та міст, повинна бути обґрунтованою, пройти експертизу та належним чином оформленою згідно вимог законодавства.

- Ми повинні максимально прискорити процес формування проектно-кошторисної документації по кожному з об’єктів, що ввійшли до переліку на фінансування за рахунок субвенції з Держбюджету, – звернувся до керівників територій Віктор Ємельяненко. – Адже цей перелік нам необхідно буде також захистити у профільних міністерствах. Лише ті об’єкти, що успішно пройдуть «захист», будуть включені до відповідної постанови Кабінету Міністрів, - наголосив перший заступник голови облдержадміністрації.

У ході селекторної наради представники територій також звітували про проведену роботу щодо підготовки проектів. Наразі повний пакет документів для захисту в профільних міністерствах готовий на 89 об’єктів.

 

Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

понеділок, 26 Березня 2012 16:37 | Переглядів: 914

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]