Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Яку професію обрати?

До дорослого життя новому поколінню варто готуватися заздалегідь, а саме починати з вибору професії. Цей вибір завжди нелегкий та відповідальний, адже від нього залежить майбутнє людини. Все потрібно зважити та відчути поклик до певної справи, який лине із глибини душі. Допомагають випускникам зорієнтуватись у розмаїтті професій спеціалісти Василівського РЦЗ. Так, днями відбулася широкомасштабна акція «Випускник-2012» у актовому залі Василівської гімназії «Сузір’я».

Напередодні акції спеціалістами центру зайнятості було проведено кропітку роботу з учбовими закладами району та області, щодо їх участі у акції та представлення саме тих професій, які користуються попитом на місцевому ринку праці. Серед запрошених учбових закладів були як вищі, так і професійно-технічні заклади, а саме: Запорізький національний університет, Запорізька державна інженерна академія, Запорізький педагогічний коледж, Запорізьке вище професійне училище, Запорізький професійний промисловий ліцей, Запорізький авіаційний коледж, Дніпрорудненський професійний ліцей, Василівський коледж ВДАТУ, Василівський професійний ліцей.

Майже всі учбові закладі представляли себе за допомогою яскравих мультимедійних презентацій, що допомагали наочно уявити студентське життя. Найбільш, безперечно, сподобалася учасникам презентація професії «кухар», створена студентом Дніпрорудненського ліцею, яка була основана на дитячих фотографіях хлопця. До речі, на цей момент, він вже працює шеф-кухарем у елітному ресторані столиці.

Бажаємо випускникам району обрати вірну професію, яка стане великою справою життя!

 

За матеріалами газети «НТ»

 

вівторок, 27 Березня 2012 16:35 | Переглядів: 1019

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]