Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Свято для найрідніших людей – мам!

Що може бути найдорожче та наймиліше у світі? Це діти! Кожне їхнє слово, кожен рух та вчинок дивують і спантеличують дорослих, і інколи здається, що вони мешканці з іншої казкової планети. Батьки плекають їх у турботі та любові, оберігають та просто радіють від того, що вони у них є. Ще щасливішими мама с татом стають від того, коли дитина досягає певних життєвих успіхів, проявляє та розвиває свої таланти.

А діти завжди люблять радувати своїх батьків! Так, днями юні артисти Василівки вшановували своїх мамочок, влаштувавши для них фантастичний концерт, який відбувся у районному ЦКД.

Всі дитячі колективи на цей чудовий весняний захід оновили репертуар, який старанно підбирали, аби порадувати матусь та присутніх гостей.

Від Центру культури та дозвілля виступали зразкові танцювальні ансамблі «Глорія» (керівник Алла Безрукова) та «Барбі» (керівник Юлія Сєрая), вокальний ансамбль «Фльор» (керівник Світлана Діденко) та дитячій театр «Буратіно» (керівник Марина Безрукова).

Були запрошені і артисти Центру дитячої та юнацької творчості і туризму (тріо хлопчиків «Капітошка» (керівник Олена Мірошниченко) та Василівської музичної школи (танцювальний колектив «Каприз», юні солісти та колектив «Енерджи старс» (керівник Юлія Бабкова).

Організатори цього неймовірного концерту щиро вдячні батькам за моральну та матеріальну підтримку, за їхній важливий вклад у розвиток культурного життя Василівки та виховання таких талановитих дітей.

 

За матеріалами газети «НТ»

 

вівторок, 27 Березня 2012 16:42 | Переглядів: 947

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]