Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Серце віддаю дітям

Саме так називається одна з кращих педагогічних спадщин В.О. Сухомлинського. Свої серця віддали дітям і керівники методоб’єднання (МО) бібліотекарів району Вікторія Долдіна та Марина Сердюк, які днями радо зустрічали колег-гостей на черговому засіданні бібліотекарів, котре пройшло на базі гімназії «Сузір’я». Дане засідання методоб’єднання було особливим, адже співпало з Тижнем книги і поезії.

З цієї нагоди разом з молодшокласниками гімназії провели свято «Казки дідуся Корнея», присвячене 130-річчю з дня народження К. Чуковського. Кому ж не відомі з дитинства Айболіт, Мойдодир, Муха-Цотуха, Федора, Бармалей?!

Святково прибраний зал: кульки, крокодил, пальми створювали справді чарівний настрій. Спочатку було ознайомлення з біографією цього видатного російського поета, а потім виступ героїв казок. Проводилися і різні змагання між командами молодших класів. Все це супроводжувалося веселою музикою, переглядом улюблених мультфільмів. Глядачі активно брали участь у заході та показали добрі знання творчості Чуковського.

А свято, як і все хороше, на жаль, добігло кінця. Не було переможців та переможених, перемогла дружба! Учні отримали дипломи, солодощі, а бібліотека – книги відомого письменника.

Всі були задоволені: діти, батьки, вчителі, «хранителі книг». Хочеться побажати керівникам МО бібліотекарів району М.О. Сердюк та В.В. Долдіній міцного здоров’я, творчого натхнення, не зупиняйтеся на досягнутому, бо книги, як писав Д. Павличко: «Підносять дух, коли говорять Гете, Шекспір, Міцкевич, Лермонтов, Бальзак». А ми б додали: «і Чуковський».

Хочеться звернутися до всіх мешканців району словами К. Паустовського: «Читайте! Нехай у вашому житті не буде жодного дня, коли б ви не прочитали хоча б сторінки з нової книги».

Бібліотекарі району

 

четвер, 29 Березня 2012 14:35 | Переглядів: 1016

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]