Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Офіційно

У зв’язку із введенням в дію з 1 липня 2011 року Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» згідно з графіком, затвердженим головою Запорізької обласної ради П.Д. Матвієнко та головою ЗОДА Б.Ф. Петровим було проведено низку семінарів, присвячених актуальним питанням запобігання і протидії корупції.

Так, за участю начальника управління державної служби головного управління державної служби України в Запорізькій області Ольги Журби було проведено 23 семінари з актуальних питань профілактики та попередження корупційних проявів в аспекті прийняття та вступу в дію Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції».

Семінари було проведено для державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування органів державної влади Запорізької області, депутатів місцевих рад, посадових осіб юридичних осіб публічного права, а також для інших осіб, на яких поширюється дія вказаного Закону.

Семінари відбулись в Запорізькій обласній державній адміністрації, Запорізькій обласній раді, Запорізькій міській раді, в 17 районах Запорізької області (Бердянський, Василівський, Веселівський, ВеликобІлозерський, Вільнянський, Запорізький, Куйбишевський, Мелітопольський, Михайлівський, Новомиколаївський, Оріхівський, Пологівський, Приазовський, Приморський, Розівський, Токмацький та Чернігівський райони), в Бердянській міській раді, а також в 2 територіальних підрозділах центральних органів виконавчої влади (Головне управління ветеринарної медицини та Державна податкова адміністрація в Запорізькій області). Загальна кількість учасників проведених семінарів становить 4498 осіб.

 

вівторок, 27 Вересня 2011 08:19 | Переглядів: 1260

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]