Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Область отримала 16,9 млн. грн. на ремонт доріг

Заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук провів нараду щодо проведення ремонту доріг та вулиць за участю представників усіх районів та міст обласного значення. Відкриваючи нараду, посадовець повідомив, що регіону виділено 16,9 млн. грн. субвенції з держбюджету на будівництво, реконструкцію, ремонт, утримання вулиць та доріг.

- Ця сума має бути освоєна до 1 травня. Тому території повинні якнайшвидше приступити до складання переліку об’єктів, які потребують ремонту чи реконструкції, погодження цього списку з управлінням житлово-комунального господарства та капітального будівництва облдержадміністрації, - повідомив Петро Гончарук.

У ході наради представники районів оголосили попередній список об’єктів, які потребують ремонту або реконструкції в поточному році, визначили орієнтовні кошториси, назвали відповідальних за освоєння виділених коштів. Зважаючи на вже проведену роботу, заступник голови ОДА визначив термін – до 6 квітня надати списки об’єктів в облдержадміністрацію для погодження.

Крім того, Петро Гончарук повідомив, що відтепер управління житлово-комунального господарства буде вести власний перелік вулиць, де вже проводився ремонт доріг.

- Ми маємо стежити за тим, щоб виконавці робіт додержувались гарантійних зобов’язань. Гарантія на поточний ремонт складає один рік, на капітальний – три роки. Якщо за цей час якість відремонтованих доріг не буде відповідати встановленим нормам, ремонт має бути здійснений за рахунок компанії-виконавця, - підкреслив посадовець.

Протягом року з держбюджету на дороги області заплановано фінансування в розмірі 76,4 млн. грн.

 

Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

середа, 04 Квітня 2012 13:11 | Переглядів: 832

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]