Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Розпочав роботу молодіжний парламент обласної ради

Відбулась перша сесія Запорізької обласної молодіжної ради другого скликання. Тепер молодіжна рада складається з 60 представників, яким випала честь працювати в раді три роки. Пленарне засідання молодіжної ради відкрив голова Запорізької обласної ради Павло Матвієнко. «Сьогодні для вас розпочинається школа парламентарізму, — сказав голова облради, — ви представляєте еліту нашого краю, яка буде будувати країну в найближчі30-40 років.

Так що набирайтеся опиту управління соціально-економічними процесами, вмінню вирішувати складні питання».

На засіданні з вітальним словом виступив голова Запорізької обласної молодіжної ради першого скликання Сергій Грачов та голова постійної комісії обласної ради з гуманітарних питань Віктор Межейко.

Молодіжна рада затвердила порядок денний засідання та розглянула чотири питання порядку денного. Новим головою Запорізької обласної молодіжної ради другого скликання було обрано Андрія Іванченка, першим заступником голови ради Романа Сиромятнікова, заступником голови ради Артура Нікітенка.

Також було утворено шість комітетів Молодіжної ради: з питань правової політики, регламенту та молодіжної етики; з питань освіти і науки; з питань культури, туризму, молоді та спорту; з питань екології та охорони здоров’я; з питань соціальної політики та праці; з питань прав людини, інформації та свободи слова.

На цьому перша сесія Запорізької обласної молодіжної ради другого скликання завершила свою роботу.

 

четвер, 05 Квітня 2012 16:50 | Переглядів: 881

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]