Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Ми квіточки хороші й співаймо від душі!

Минулої п’ятниці в Центрі культури та дозвілля міста Василівка пройшов святковий концерт, присвячений першій ювілейній даті – 5 - річчю дитячого вокального колективу «ФЛЬОР», керівником якого працює Світлана Діденко. Святковий концерт відкрили піснею «З днем народження» і після вся програма перетворилася на сценічну казку прекрасних квітів, діти на сцені «перетворювалися» у величезний букет з пісень і танців.

Програма була дуже насичена, в ній прозвучала 21 пісня, що перепліталися з віршами, які спеціально були написані для колективу в подарунок від місцевого об'єднання поетів «Ліра».

Азарт, радість і задоволення від такої програми було видно на обличчях учасників колективу «ФЛЬОР», які співали й танцювали, вели концерт самі, а їх -19 учасників: 17 дівчаток і 2 хлопця. Учасникам всього по 7-11 років. Але, незважаючи на маленький вік, діти показали своє вміння співати, танцювати, знання репертуару, свою артистичність і вміння вести себе на сцені. Після виконання кожного номеру довго не вщухали оплески глядачів. Звучали пісні на сцені, а з екрану монітора на глядачів дивилися герої мультфільмів. Хлопці в своїй програмі підготували сюрприз: своїм мамам вони заспівали разом з керівником Світланою Діденко пісню «Спи, моє сонечко».

Колектив привітав голова Василівської райдержадміністрації Сергій Володимирович Грачов, який зазначив, що прийшов на концерт дитячого вокального колективу «Фльор», а побачив справжню шоу - групу вокально-танцювального колективу. Саме така оцінка була найкращим показником для учасників.

В цей святковий день дивовижним чудесам не було кінця, але торт зі свічками, який внесли до зали, підкорив всіх учасників дійства. Це був подарунок директора ринку «Південний», депутата міської ради І.Діденка, який організував солодкий стіл і надає постійну допомогу колективу.

Святкова атмосфера, що панувала в цей день на сцені і у залі для глядачів, це, перш за все, - заслуга чудових батьків дітей цього колективу. Завдяки їх дружбі і згуртованості діти і ми маємо такий чудовий дитячий вокальний колектив.

Хочеться відзначити також великий внесок в проведення свята наших спонсорів: Василівська районна рада, Василівська міська рада, настоятель Свято - Петропавлівського храму отець Галущенко Валерій Олександрович, «Василівський завод МК» - директор Шеремет Орест Михайлович, керівник агрофірми «Злагода» Катерина Василівна Луценко, Чувільській Єгор Іванович (фермерське господарство «Надія»), приватні підприємці Щербак Віталій Вікторович, депутат Василівської міської ради (фірма «Щербак»), Шостіна Тетяна Олександрівна (магазин «Золота бджілка»); Шандер Світлана Петрівна, Компанієць Надія Іванівна, Работенко Олена Василівна («Соціальна Аптека»).

На завершення концерту, керівник колективу Світлана Діденко подякувала всім і побажала глядачам, спонсорам, поетам, своїм колегам здоров'я, щастя, мирного неба над головою і подякувала за щедрі і бурхливі оплески - найкращу нагороду для артиста. Коли закінчилася концертна програма, всі учасники колективу-ювіляра привітали один одного зі святом і продовжили своє свято далі з батьками.

Залишається побажати колективу "Фльор" творчого довголіття та подальших успіхів!

 

Світлана Діденко

 

понеділок, 09 Квітня 2012 17:13 | Переглядів: 942

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]