Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Розвиток здатності соціалізації у молоді

За підсумками науково-дослідної та експериментальної роботи на базі комунального закладу Дніпрорудненська гімназія «Софія» Василівської районної ради Запорізької області 10-11 квітня 2012 року проходить Всеукраїнська науково-практична конференція на тему «Компетентнісний вимір особистісного зростання учнівської молоді: теорія, практика, досвід». Відкрили конференцію і привітали її учасників міський голова м. Дніпрорудне Матвєєв Є.С., голова райдержадміністрації Грачов С.В., голова районної ради Джуган С.В.

 

В конференції беруть участь представники наукових і педагогічних працівників від 25 різного рівня навчальних закладів України, в тому числі від Черкаської, Чернігівської, Сумської, Вінницької, Донецької, Київської, Луганської, Запорізької областей, Автономної республіки Крим.

В перший день роботи були розглянуті питання щодо шляхів підготовки учнів до свідомого життєвого вибору, з питань виховання адекватної самооцінки учнів, реалізації особисто – компетентністного вибору, становлення випускників школи. В другій частині наукової конференції для учасників відбувся творчий бенефіс, підготовлений педагогічним колективом Дніпрорудненської гімназії «Софія».

11 квітня 2012 року відбулась презентація здобутків гімназії «Софія». Учасники заходу мали змогу відвідати відкриті уроки вчителів початкової, основної та старшої школи.

Вже традиційним для гімназії «Софія» стало проведення «Молодіжної п’ятниці», це коли на запитання учнів-старшокласників відповідає гість закладу. Така почесна місія сьогодні випала ректору Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, кандидату філософських наук, доценту Пашкову Володимиру Васильовичу. Ректор надав дітям змістовні відповіді на їх запитання щодо освіти, роботи, особистого життя, політики. Запитань виявилось на багато більше, аніж дозволяв час, проте можливість поспілкуватись з ректором була в кожного бажаючого. На останок Володимир Васильович побажав учням удачі і здійснення всіх їхніх мрій та подарував книгу «Антологія мудрості».

Коваленко О. А., заступник директора з НВР гімназії «Софія» ознайомила присутніх з матрицею компетентнісного виміру особистісного зростання учнів.

На завершення конференції адміністрація закладу запросила гостей відвідати історичну пам’ятку Василівського району «Замок Попова».

Вся конференція пройшла у дружній атмосфері взаєморозуміння та співпраці. Учасники повертались додому задоволені і сповнені ідей для реалізації на місцях.

 

середа, 11 Квітня 2012 20:57 | Переглядів: 987

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]