Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Юні талановиті красуні Василівського краю

В рамках Всеукраїнського конкурсу краса і талант Міні міс Україна пройшов в Запоріжжі 11 регіональний конкурс краса і талан - міні міс і містер Запоріжжя 2012. В конкурсі приймали участь 25 дівчаток та хлопчаків віком від 4 до 16 років із Запоріжжя, Дніпрорудного, Василівки, Мелітополя.

Організатором конкурсу традиційно в місті Запоріжжі являється арт-студія «Пані Ірина», головою журі конкурсу була запрошена координатор національного фестивалю «Міні міс Україна» Анна Глущенко з Києва.

Нашу Василівщину представляли дві конкурсантки 12 річна учениця гімназії «Сузір’я» учасниця художньої самодіяльності ЦКД Ірина Чижик з Василівки та 8 річна Єлизавета Довженко з Дніпрорудного учениця циркової студії «Романтики».

Вся програма конкурсу створювала казкове дійство де всі учасники були в образах ляльок, це свято тривало дві години і за цей час глядачі переходили з конкурсантами то з однієї сторінки казки на іншу де змінювались і образи самих учасниць. Самим складним і вирішальним конкурсом був «конкурс талантів» саме в ньому учасники могли показати свій талант. Ірина танцювала Ірландський танець, а Єлизавета була в образі дресирувальника коней на арені цирку. Дівчатка з поставленою задачею справились на відмінно це все було чути в оплесках глядачів. Останній вихід в вечірніх сукнях поставив все на свої місця, учасниці наче маленькі красуні з казки плили по сцені наче лебеді витонченні та красиві. В цій красі кожен глядач уявляв яскраве казкове майбутнє всіх конкурсантів.

Так в конкурсі всі конкурсанти були титуловані, титул «Міні міс фото-2012» і «Принцесу Запоріжжя 2012» отримала наша маленька Єлизавета Довженко з міста Дніпрорудне, Ірина Чижик отримала перший титул «Міні міс грація 2012» і саму головну нагороду конкурсу «Міні Міс Запоріжжя 2012» дві золоті корони та стрічки. Голова журі запросила Іринку приймати участь у конкурсі «Міні міс Україна 2012», який відбудеться в травні місяці 2012 року в Києві.

Мені дуже приємно бачити те ,про що хочеться говорити завжди ,що наші діти дуже талановиті ,що плоди нашого маленького районного конкурсу, який проходить уже на протязі чотирьох років в Центрі культури і дозвілля «Краса і талант Василівщини» дають такі прекрасні результати. Було багато перемог, але не хочеться зупинятись на досягнутому треба завжди йти вперед. В червні знову буде районний конкурс «Краса і талант Василівщини» і ми будемо чекати на нові зірочки які засяють у Василівщині, а Іринці та Єлизаветі хочеться побажати

Щастя та добра вашім рідним,
Нехай в житті у вас буде все гаразд,
Хай все чим займаєтесь не забувається,
І мрії й задуми ваші,
Нехай скоріш збуваються!

 

Світлана Діденко
провідний методист народної творчості ЦКД

 

 

четвер, 12 Квітня 2012 09:24 | Переглядів: 988

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]