Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Засідання Координаційної ради

Сьогодні під головуванням Сергія Джугана відбулося чергове засідання Координаційної ради при голові районної ради з питань місцевого самоврядування на якому розглянуто ряд нагальних питань. Заступник голови Василівської районної державної адміністрації Карєва Т.О. ознайомила присутніх з Положенням про Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування.

Наголошено на необхідності приймати участь у конкурсі, що дасть можливість розвитку території.

Ханенко Л.О. – начальник управління праці та соціального захисту населення надала роз’яснення щодо роботи «Мобільного соціального офісу», закликала присутніх активізувати роботу на місцях по залученню населення користуватись послугами, що будуть надаватись «Мобільних соціальним офісом».

Головний спеціаліст юридичного відділу апарату райдержадміністрації Філоненко К.М. ознайомила присутніх з порядком придбання житла для працівників соціальної сфери.

Ошурков О.В. - начальник відділу організаційно-правової роботи виконавчого апарату районної ради проінформував присутніх про порядок оприлюднення декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру.

З розпорядженням голови районної ради від 09 квітня 2012 р. №47-р «Про проведення районної Спартакіади серед збірних команд посадових осіб органів місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад та затвердження відповідного Положення» присутніх ознайомив головуючий – Джуган С.В.. Закликав голів міськселсільрад району прийняти активну участь у організації та проведенні Спартакіади та особисто взяти участь у заходах.

З усіх питань були прийняті відповідні рішення та надані доручення.

 

п'ятниця, 13 Квітня 2012 15:35 | Переглядів: 942

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]