Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Ай, да молодці!

Ось і закінчилася першість області з міні-футболу серед наймолодших спортсменів, яка проводилася під егідою комунального закладу «Спорт для всіх». Обидві частини фіналу пройшли у спортивній залі КЗ «ФОК «Таврія». В першій половині розіграшу відмінно виступила юна «Таврія», яка в трьох іграх отримала три перемоги. Гірші результати мав «Олімпік» з с. Приморське. Попереду залишалися серйозні суперники. Для «Таврії», наприклад, таким виявилася команда «Темп» м. Енергодар, яка випереджала наших на 2 бали.

На другу половину фіналу чомусь не з’явився «Олімпік». Всі представники та тренери команд-учасниць висловили своє незадоволення з цього приводу. І навіщо Василівському футболу така дурна слава!? Та як би там не було, а змагання продовжилися.

На радість, наша «Таврія» знову була на висоті. Хлопчаки на початку обіграли енергодарську «Енергію» з рахунком 3:1, а у другій зустрічі (з таким же результатом) здолали і команду приазовської ДЮСШ. Обидві свої зустрічі виграв і «Темп». І ось, матч – «Темп»-«Таврія», який був найцікавішим за весь турнір. Який азарт у хлопчиків, яке бажання перемогти! Це потрібно було бачити на власні очі. Не обійшлося, звісно, і без помилок з боку обох команд. Заважало і зайве переживання.

Наші почали досить успішно і вже у першому таймі забили у ворота суперників три м’яча, але один, на жаль, у свої пропустили. В подальшому «Темп» посилював тиск. «Таврія» пропустила ще один м’яч, і тут гостро постало питання: «Чи витримають наші улюблені футболісти?». Витримали! З 19 балами зайняли перше місце! Скільки було радості на обличчях! Енергодарський «Темп» з 18 балами залишився цього разу другим, а Вільнянський «Колос» став третім призером турніру.

За команду тренера Андрія Мицика виступали: Ілля Сєрий (який відмінно захищав свої ворота, а в один із моментів гри, витримав міні-футбольне пенальті), брати-близнюки Дмитро та Олександр Мандичеви, Олександр Діденко, Олег Чорний, Роман Козловський, Сергій Кірюта, Данило Першин, Денис Корнійчук та Данило Шевченко.

Керівництво району, всі любителі футболу з великим задоволенням вітають з Головним Призом юних гравців! Бажаємо вам подальших футбольних успіхів у різноманітних турнірах!


Георгій Мандичев, спортивний оглядач

 

вівторок, 17 Квітня 2012 16:37 | Переглядів: 991

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]