Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Співпраця Бібліотеки з Центром зайнятості

Згідно Угоди про співпрацю, яку в 2015 році уклали Василівський районний центр зайнятості та комунальний заклад «Василівська централізована бібліотечна система», 24 травня 2016 року в Центральній районній бібліотеці для дорослих пройшов інформаційно-консультативний захід для клієнтів служби зайнятості. В програму заходу ввійшла професіографічна екскурсія по відділу обслуговування користувачів. 

Присутні ознайомилися з правилами користування закладу, бібліотечними ресурсами, книжковими виставками. Бібліотечні працівники Любов Маслова та Вікторія Путілкіна розповіли про послуги, які надає бібліотека: безкоштовний Інтернет, курси комп’ютерної грамотності та як це може допомогти у пошуку вакансій на ринку праці. Також ознайомили з адресами Центрів правової допомоги Запорізької області та з новими можливостями отримання безоплатної правової допомоги в бібліотеці

Презентовано Пункт доступу громадян до офіційної інформації «Влада і громада: доступ до офіційної інформації». З матеріалів, які бібліотека отримує за розсилкою Програми сприяння Парламенту, та за допомогою комп’ютера, кожен громадянин має можливість отримати інформацію органів державної влади та дізнатись, яким чином можна долучитись та впливати на законодавчий процес.

Особливу увагу приділено Пункту європейської інформації «Європейський простір», який почав діяти при бібліотеці зовсім недавно, і який створено з метою підвищення рівня обізнаності громади міста, студентської та учнівської молоді про:

• засади функціонування Європейського Союзу (ЄС);

• діяльність керівних інституцій ЄС;

• політику європейської інтеграції України та відносини між Україною та ЄС;

• європейські цінності;

• можливості навчання, пошуку роботи;

• економіку, політику, освітні та культурні процеси в країнах Європи та багато інших питань.

Безробітні мали можливість поспілкуватися та поставити запитання.

Отже, соціальне партнерство, як новий вид взаємодії, націлений на реалізацію інтересів усіх учасників процесу, відкриває широкі можливості для клієнтів служби зайнятості.

Центральна районна бібліотека для дорослих.

 

вівторок, 24 Травня 2016 16:43 | Переглядів: 457

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]