Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Вшанування волонтерів

Сьогодні весь український народ визнає діяльність волонтерів, як невід’ємну частину суспільного життя, їхній неоцінений внесок у розвиток громад, об’єднання всіх небайдужих людей в проведені заходів спрямованих на вирішення найрізноманітніших соціальних потреб суспільства.

Волонтери на безоплатній основі завжди з готовністю відкликаються на допомогу всім людям, які цього потребують та роблять це із вірою в те, що кризові ситуації зміняться на краще.

Волонтери Василівщини не стоять осторонь сучасних викликів у державі. Із завзяттям та відданістю, зі співчуттям та солідарністю з потребами та ідеями інших, а також глибокій повазі до всіх людей надають допомогу військовослужбовцям в зоні АТО, вирішують інші нагальні соціальні питання.

Сьогодні, 25 травня, в районному КЗ «Василівський ЦКД» проведено урочисті святкові заходи з нагоди Дня волонтера. В урочистостях прийняли участь: голова районної ради Денис Калінін, заступник голови районної ради Андрій Дашковський, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Устименко, заступник голови райдержадміністрації Василь Зайцев, настоятель Свято-Покровського храму благочинний Василівського району протоієрей Роман Садовий, приватні підприємці, фермери району, учнівська молодь та власне представники волонтерського руху – голова філії № 1 благодійної організації «Благодійний фонд «Солдатські матері» Андрій Юров і волонтер м.Василівка Олександр Недоруєв.

Розпочалося свято патріотичним театралізованим дійством учасників студентського театру «Крок уперед».

З вітальними словами та вдячністю звернувся до всіх причетних до благородної справи надання допомоги українській армії голова районної ради Денис Калінін. Щирими словами, очільник району, закликав присутніх берегти, як найцінніший скарб, мир в Україні та життя її громадян.

З рук голови філії № 1 благодійної організації «Благодійний фонд «Солдатські матері» Андрія Юрова отримали заслужені подяки за долучення до благородної волонтерської справи більше двадцяти керівників професійних ліцеїв району, диреторів загальноосвітніх закладів, керівників фермерських господарств та приватних підприємців.

Медаллю «За гідність та патріотизм» нагороджені:

- директор ТОВ СТВК «Деметра-Вектор» Смірський В.В.;

- директор СВК «Промінь» Шевченко О.М.;

- директор ТОВ «Гранд-Агро 2012» Кара В.В.;

- волонтер м.Василівка Недоруєв О.І..

Орденом народної пошани відзначено:

- голову філії № 1 благодійної організації «Благодійний фонд «Солдатські матері» Юрова А. В.;

- голову фермерського господарства Могилевцева О.Ю.;

- активіста м.Василівка Ігнатенка І.П.

Приємним подарунком волонтера та всім присутнім у залі став святковий концерт-поздоровлення.

 

 

середа, 25 Травня 2016 15:33 | Переглядів: 851

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]