Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Півфінали ІІ етапу кубку шкільного футболу у Запорізькій області

17 квітня у Запоріжжі на футбольному майданчику «Локомотив» відбулися півфінальні зустрічі ІІ етапу Національного кубку шкільного футболу між командами Василівського, Куйбишевського, Токмацького районів області та м. Запоріжжя. Сонячна та безвітряна погода дозволила гравцям четвірки команд продемонструвати всю свою майстерність у грі.

За жеребом, у першому матчі зіграли команди Куйбишевської ЗОШ та Молочанської ЗОШ №2 (Токмацький район). Обрана у першому таймі куйбишевською командою стратегія швидких атак у повній мірі виправдала себе. Два голи, забиті у першому таймі 9 та 10 номерами команди (Рябець Гліб та Мальований Владислав) – яскраве тому свідоцтво. У другому таймі команда з Молочанська намагалася зрівняти рахунок і мала кілька реальних шансів це зробити, особливо відзначався Брюховець Геннадій. Але настанови тренера куйбишевської команди Мєлкозьорова Сергія Андрійовича, вчасні заміни та гостра гра на контратаках, дозволили не тільки втримати переможний рахунок, але й створити декілька гострих моментів біля воріт суперника. Остаточний рахунок зустрічі – 2:0 на користь Куйбишевської ЗОШ. Кращим гравцем матчу визнано півзахисника Савчука Руслана з Куйбишева.

Друге місце у фіналі обласного етапу Національного кубку розіграли між собою команди Тополинської ЗОШ (Василівський район) та Запорізької ЗОШ №104. Швидкий гол зі стандарту, забитий 5 номером команди ЗОШ №104 Ковальовим Русланом (визнаним кращим гравцем у цій зустрічі) дозволив грати запоріжцям в улюбленій захисній манері до кінця першого тайму. На початку другого тайму ще один м’яч записав на свій рахунок запоріжець Артем Болотін. Але тополинська команда не здалася і наприкінці другого тайму забила один гол у відповідь (автор голу – Шпіта Дмитро). Тополинці намагалися зрівняти рахунок у зустрічі та перевести гру у додатковий час, але фінальний свиток арбітра матчу зафіксував перемогу Запорізької ЗОШ №104 з рахунком 2:1.

Фінальні матчі обласного етапу відбудуться 20 квітня у Запоріжжі на футбольному майданчику «Локомотива».

 

п'ятниця, 20 Квітня 2012 07:56 | Переглядів: 934

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]