Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Зустріч з колективом КЗ «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР

Сьогодні на базі Кам’янської школи-інтернату відбулась робоча зустріч з колективом закладу голови районної ради Дениса Калініна, заступника директора департаменту - начальника управління дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної та вищої освіти Запорізької облдержадміністрації Віктора Захарчука та Ігора Шпірного начальника відділу позашкільної, вищої освіти та інтернатних закладів Запорізької облдержадміністрації.

Зустріч організовано за ініціативою депутата Запорізької обласної ради Віталія Хрола та Калініна Дениса – голови районної ради, як реакція на занепокоєння колективу закладу в зв’язку з реформуванням інтернатних закладів та впровадження інклюзивної освіти в області.

Було направлено листа до керівництва області щодо збереження навчального закладу та специфіки його роботи. Колектив закладу підтримав ініціативу про необхідність збереження основного профілю роботи (навчання слабочуючих та глухих дітей) з одночасним набором до закладу дітей з вадами зору та поступовим випуском учнів із затримкою психічного розвитку. Такий підхід дозволить зберегти комунальний заклад, робочі місця та надавати якісну освіту дітям відповідних категорій.

 

четвер, 23 Червня 2016 13:19 | Переглядів: 621

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]