Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Район приєднується до системи електронних закупівель «ProZorro»

19.07.2016 в Василівській райдержадміністрації проведено навчальний семінар для органів місцевого самоврядування, представників бюджетних установ і організацій з питання практичного застосування системи електронних закупівель «ProZorro». Семінарське заняття проведено представником електронного майданчика «Держзакупівлі онлайн» в Запорізькій області системи «ProZorro». В роботі семінару взяли участь заступник голови районної ради Андрій Дашковський, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Олег Ошурков та керівник апарату райдержадміністрації Юлія Таран. 

Надано роз’яснення нового закону по держзакупівлям, обговорено питання користування електронною системою державних закупок. Закон про публічні закупівлі був прийнятий в грудні 2015 року, він передбачає перехід у повному обсязі на систему електронних державних закупівель «ProZorro» з 01.08.2016 року. Система електронних закупівель «ProZorro» - це електронний ринок, на якому державні і комунальні підприємства закуповують товари та послуги. До системи «ProZorro» підключено шість майданчиків (prom.ua, e-tender, Newtend, Smart Tendtr, «Держзакупівлі онлайн», PablicBid). Самі майданчики зацікавлені у тому, щоб знайти якомога більше постачальників.

Учасникам семінару було роз’яснено про можливість заходу на величезний електронний ринок, щоб швидко, зручно і прозоро продавати товари і отримувати послуги. Слухачам семінару було надано практичні рекомендації щодо відстеження по зацікавленим групам товарів і послуг, надана оцінка об’ємів ринку держзакупівель регіону і України.

Проведення семінару супроводжувалось показом слайдів, демонстрацією відеоролику. Всі присутні отримали відповіді на велику кількість питань.

 

вівторок, 19 Липня 2016 16:15 | Переглядів: 545

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]