Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Електронні сервіси

Новини

Святкуємо День Незалежності

Сьогодні у центрі району, місті Василівка святкували 25-ту річницю Незалежності України. На міській площі було гамірно та весело. Розпочалося свято музичними та хореографічними подарунками для всіх присутніх від творчої молоді міста. Дух патріотизму відчувався у повітрі під час всеукраїнського флешмобу зі спільного виконання Гімну України.

Далі, всіх чекало пряме включення промови Президента України Петра Порошенка із Софіївської площі в Києві. Разом із всією Україною, учасники урочистостей завмерли на міській площі у хвилині мовчання.

До громади міста звернулися голова районної ради Денис Калінін та голова райдержадміністрації Валерій Кошеленко. Керівники району щиро привітали присутніх зі знаменною датою в історії України та побажали щастя, процвітання і миру.

В рамках святкового заходу Грамотами районної ради нагороджені:

- Беспальченко Тамара Іванівна – голова Камʼянської сільської ветеранської організації - за активну трудову багаторічну сумлінну працю, громадську діяльність, вагомий внесок у вирішення проблем соціально-економічного розвитку територіальної громади та з нагоди 25-ї річниці Дня Незалежності України;

- Воробйова Олена Миколаївна – головний спеціаліст відділу агропромислового розвитку Василівської районної державної адміністрації та Лихач Юлія Сергіївна – головний спеціаліст сектору виробничої діяльності відділу агропромислового розвитку Василівської районної державної адміністрації - за сумлінну працю, зразкове виконання обовʼязків, високі показники в роботі та з нагоди 25-ї річниці Дня Незалежності України.

Зі святом, шановні Василівці!

 

 

 

середа, 24 Серпня 2016 12:16 | Переглядів: 604

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]