Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Балківський меморіал кращий!

Наприкінці квітня у Запорізькій області пройшов огляд-конкурс на краще упорядкування меморіалів, пам’ятників, братських могил та інших місць поховань загиблих захисників Вітчизни у роки Великої Вітчизняної війни. Робоча група, оглянувши усі представлені на огляд пам’ятники, визначила переможців. Приємно, що серед них і два наших меморіали.

Так, перемогу серед сільських пам’ятників загиблим воїнам та головний приз 100 тис. грн. виправдано отримала Балківська сільська рада, а третє місце серед міських та 20 тис. грн. – Василівська міськрада.

- Це велика радість та гордість для нашого села, - говорить голова Балківської сільської ради Марія Радченко. – Про перемогу повідомив та привітав голова райдержадміністрації Сергій Грачов. Від такої новини кричали від радості. Було стільки емоцій, що важко передати! Свої привітання першими висловили депутат обласної ради Катерина Луценко та голова районної ради Сергій Джуган. Ми, звісно, очікували на призове місце, проте, не розраховували на таку високу оцінку. Тепер вирішуємо куди вкладемо кошти, адже планів чимало. Ось, комунальному підприємству «Добробут» потрібно допомогти з технікою та інвентарем, до того ж нашій школі цьогорік виповнюється 45 років... Потрібний у селі й дитячий майданчик та ще багато іншого.

Ми горді тим, що у с. Балки та у м. Василівка з честю та обов’язком ставляться до утримання пам’ятників, а тим паче виграють такі конкурси і призи. Сподіваємося, що й інші ради району візьмуть приклад з цьогорічних призерів та пожвавляться й наведуть лад на меморіалах слави.

 

п'ятниця, 04 Травня 2012 09:12 | Переглядів: 1027

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]