Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Відбулася нарада з питання водозабезпечення м.Василівка

При голові райдержадміністрації С. Грачові за участю голови районної ради С. Джугана відбулася розширена робоча нарада щодо термінового відновлення питного водопостачання південно-західної частини м. Василівка. Також для участі в нараді були запрошені Василівський міський голова С. Лобинцев та в.о. начальника Василівського ЕЦВВ «Облводоканалу» ЗОР Ю. Бохан.

С.В. Лобинцев поінформував присутніх про ситуацію, що склалася з водопостачанням т.зв. «колгоспної» території міста, про заходи, що проводяться по відновленню роботи артсвердловин.

Також розглянуто питання юридичного обґрунтування обов’язковості встановлення лічильників води у користувачів в приватному секторі. Позитивне вирішення даного питання дасть змогу посилити контроль за водокористуванням.

За результатами наради надано відповідні рекомендації та доручення.

На сьогодні, з метою покращення забезпечення мешканців західної частини міста водою, придбано та встановлено два глибинних насоси на артезіанських свердловинах №17 та №18 м. Василівка, які раніше вийшли із ладу, та частково відновлено подачу питної води населенню.

Окрім того, посилено вимоги до роботи адміністративної комісії міської ради з метою виявлення порушників нецільового використання питної води. Тепер щомісячно до 25 числа Василівська міська рада спільно з Василівським ЕЦВВ КП «Облвлдоканал» ЗОР звітуватиме на адресу райдержадміністрації про проведену роботу адмінкомісії щодо кількості виявлених порушників та адміністративні заходи, які до них вживалися.

В наступному номері районної газети «Нова Таврія» Василівською міською радою планується опублікувати оновлений графік подачі питної води для населення міста.

 

Відділ внутрішньої політики РДА

 

понеділок, 07 Травня 2012 17:36 | Переглядів: 944

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]