Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Футбольна команда «Вектор» здобула Кубок губернатора з футболу

Сьогодні з нагоди 67-ї річниці Великої Перемоги на стадіоні «Славутич-Арена» відбулась фінальна гра на Кубок губернатора з футболу. Загалом в турнірі взяла участь 31 команда з усіх районів Запорізької області. У фінальному двобої зійшлися «Мелітопольська черешня» та «Вектор» із селища Богатирьове Вільнянського району.

З рахунком 3:2 у доданий час перемогу здобула команда «Вектор», якій дістався почесний трофей. Кубок, грамоти та цінні подарунки вручив безпосередньо ініціатор турніру голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко.

Також сьогодні на стадіоні «Славутич-Арена» було проведено товариський матч між збірною командою ветеранів Запорізької області та збірною командою ФК «Металург».

Команді ветеранів області, у складі якої грали представники Василівського району – Сергій Джуган, голова районної ради, Сергій Дашковський, Сергій Денисюк, Ігор Павліченко та Олександр Мандичев, протистояла зіркова збірна запорізького «Металургу». У її складі, зокрема, Леонід Ключик, Олег Таран, Сергій Башкиров, Ігор Черкун, чимало інших відомих гравців, які свого часу з честю представляли наш запорізький клуб на найвищому футбольному рівні.

У безкомпромісній боротьбі перемогу з рахунком 6:2 здобула збірна команда ветеранів Запорізької області. У її складі найбільше відзначився Петро Гончарук, який забив 2 м’ячі.

Обидві команди з гольовою та видовищною грою, котру присвятили Дню Перемоги, привітали голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко, голова облради Павло Матвієнко, Запорізькій міський голова Олександр Сін та президент Федерації футболу Запоріжжя Віктор Межейко.

 

 

середа, 09 Травня 2012 21:19 | Переглядів: 1021

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]