Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Відбулося засідання земельної комісії

Сьогодні під головуванням Шевченка Олександра Миколайовича відбулося засідання постійної комісії районної ради з земельних питань, агропромислового розвитку, екологічної безпеки та природокористування. Депутати розглянули ряд профільних питань. Начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Зайцев В.І. детально доповів Програму розвитку тваринництва в Василівському районі на 2012 - 2015 роки.

Даним рішенням передбачено спрямування коштів районного бюджету на надання дотації сільськогосподарським підприємствам за придбання племінного поголів’я тварин, часткову, у розмірі до 30 %, компенсацію витрат на закупівлю обладнання для обслуговування тваринницьких ферм та підтримку створення сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів по прийманню молока у населення. Програмою передбачено виконання наступних заходів: зростання чисельності поголів’я великої рогатої худоби, в тому числі корів та подальше їх нарощування; збільшення обсягів виробництва тваринницької продукції; закупівля племінного поголів’я для покращення селекційно-племінної роботи в господарствах району спрямованої на підвищення продуктивності сільськогосподарських тварин; проведення реконструкції та переобладнання тваринницьких приміщень; створення сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів по прийому молока у населення.

Члени комісії розглянули та погодили матеріали з інвентаризації внутрішньогосподарських зрошувальних систем сільськогосподарського виробничого кооперативу «Орлянський»; сільськогосподарського виробничого кооперативу «Перемога»; приватно-орендного підприємства агрофірми ім. Чапаєва та погодилися прийняття їх до спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Василівського району;

В.о. начальника відділу Держкомзему у Василівському районі Половенко А.Ю. доповіла депутатам Про внесення змін до Програми з впровадження заходів щодо збереження, охорони, відтворення та раціонального використання земельних ресурсів у Василівському районі на 2010-2013 роки та Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення товариства з обмеженою відповідальністю «Торгова фірма Запоріжнафтопродукт», для розміщення та обслуговування автозаправної станції, яка розташована на території Підгірненської сільської ради Василівського району Запорізької області.

Члени комісії розглянули лист Степногірської селищної ради про сприяння ПП Колесник О.Ф. в отриманні дозвільних документів на роботу полігону твердих побутових відходів. З даного питання доповідав Ващенко В.В. – спеціаліст з екологічних питань відділу житлово-комунального господарства райдержадміністрації.

Крім того, депутати узгодили чергу денну чотирнадцятої сесії районної ради шостого скликання, яка відбудеться 18.05.2012 року.

 

п'ятниця, 11 Травня 2012 15:27 | Переглядів: 872

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]