Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

І учнів величали, і з школою прощалися

Із завершенням навчального року кожна школа підбиває підсумки. Так у Дніпрорудненській спеціалізованій школі «Світоч» І-ІІІ ст. пройшло свято під назвою «Vivat, королі шкільних наук!». Це був справжній олімп, де величали досягнення учнів з навчання, спорту, ораторського мистецтва, технічної, художньої творчості.

На свято запросили голів райдержадміністрації та райради Сергія Грачова, Сергія Джугана, методиста відділу освіти Олену Каніболоцьку, заступника голови ПК ЗАТ «ЗЗРК» Миколу Пастушенка, головного спеціаліста виконкому з гуманітарних питань Дніпрорудненської міської ради Ніну Джемелу. Гості привітали дітей з досягненнями та побажали подальших успіхів.

А талантів у школі з кожним роком стає все більше. 273 учнів та їх батьків, 12 творчих і спортивних колективів, 44 переможців і призерів районних олімпіад з базових навчальних предметів та їх вчителів-наставників відзначили грошовими преміями та грамотами. Серед них — школярі Єлизавета Змієвська, Вікторія Буланкіна, Катерина Чорнокнижна, Зорина Островерхова, Євген Качалов, Анастасія Сіроштан, Аліна Железкова, Софія Ніколаєва…, вчителі-наставники М.П. Македонська, О.В. Краснова, О.І. Олійник, І.О.Бурикіна, І.П.Чівкіна, Л.О. Семененко, Т.П. Сізова, Н.М. Орел, О.В. Пуголовкіна, В.В. Баша, Н.І.Костенко, Л.П.Муц.

Відзначені перемоги колективів шкільних гуртків «Мрія» (Н.Д.Голобородько), «Райдуга»(Г.П.Шкабєріна), команди юних інспекторів дорожнього руху «Клаксон» (Г.Л. Шевченко), школи майбутніх керівників «Лідер» (Г.Л. Шевченко), дебат-клубу «Voice» (В.О.Скворець),а також спортсменів шкільних секцій під керівництвом О.В.Пуголовкіної, Р.О. Бадової, В.Д. Пересунька.

А деякі творчі колективи порадували своїми виступами у концерті. Це вокальні гуртки «Молодість»(О.І. Михайленко), «Перлинки» (Е.Д.Нечаєва), театр мод «Камелія» (Н.М.Орел) та циркова студія «Романтики» (Н.В. Ясинська).

Велика вдячність всім спонсорам, які допомогли організувати і провести свято «Vivat, королі шкільних наук!».

Та цього року воно стало більш зворушливим. Адже на при кінці свята зі сцени ПК «Горняк» прозвучав останній дзвоник для випускників одинадцятих класів. Прощання з дитинством, надії на здійснення мрій та щасливе майбутнє все було в цьому неповторному дзвоні. З побажаннями звернувся і директор школи Є.О. Іванов. А випускники, в свою чергу, привітали один одного та подякували вчителям.

Олена Краснова,
заступник директора з навчально-виховної роботи

 

 

 

 

понеділок, 14 Травня 2012 15:28 | Переглядів: 990

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]