Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Змагались посадовці району

18 березня на базі ФОК "Таврія" відбулася вже традиційна шоста районна Спартакіада серед місцевих рад. Здоровий спосіб життя — це актуально завжди. І наочний приклад до занять спортом продемонстрували збірні команди у складі посадових осіб органів місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад, змінивши строгі костюми на спортивну форму. Відкрив спартакіаду голова районної ради Денис Калінін, який побажав всім гарного настрою, сил, натхнення та спортивних перемог.

І розгорнулися спортивні пристрасті. Змагалися традиційно з шести видів спорту: настільний теніс, шахи, шашки, більярд, парковий волейбол та міні-футбол. Поряд із спортивним азартом — веселощі, сміх, і чудовий настрій.

Першими змагання завершили шахісти. У шаховому турнірі серед чоловіків "золото" отримав представник Василівської міської ради Євген Крат. "Срібло" – у Миколи Сироти (Верхньокриничанська сільська рада), "бронза" — у Юрія Борисенка (Дніпрорудненська міська рада). Серед жінок перше місце у Оксани Данилюк — представниці Балківської сільради, друге та третє місця, відповідно, у Інни Телюпи (Малобілозерська сільська рада) та Ірини Білоцерковець (Дніпрорудненська міська рада).

Не менш інтригуюче пройшли змагання шашкістів. Перше місце серед чоловіків виборов депутат Дніпрорудненської міської ради Володимир Боденчук. За ним — Олександр Булітко (Василівська міська рада) та Іван Балахтарь (Балківська сільрада). Серед жінок першість у шашках здобула голова Балківської сільської ради Марія Радченко. Друге та третє місця розділили Валентина Бедрик — секретар Малобілозерської сільради та Аліна Харченко — член команди Василівської міськради.

У настільному тенісі беззаперечну перемогу та перше місце виборов Роман Білка — депутат Василівської міськради. "Срібло" та "бронза" дісталися Сергій Вовк (Малобілозерський сільський голова) та Юрію Коробову — голові Дніпрорудненської міської ради. Серед жінок перемогу здобула Наталія Кірюта — Малобілозерська сільради. Друге місце посіла Лариса Решетняк (Дніпрорудненська міська рада), третє — Ірина Щербань (Балківська сільрада).

Не менш запеклу боротьбу можна було спостерігати у змаганнях з міні-футболу. Суперники не хотіли поступатися один одному і до останнього боролися за перемогу, яку врешті здобула команда Василівської міської ради. Поступилася першістю і посіла друге місце команда малобілозерців. "Бронзу" отримали футболісти Дніпрорудненської міської ради.

Турнір з волейболу виграла команда Малобілозерської сільської ради, обігравши кам’янський та балківських волейболістів, котрі розділили друге та третє призові місця.

У змаганнях по більярду, найбільше шарів забив Юрій Живиця Підгірненський сільський голова, затятий більярдист та баторічний переможець у цьому виді спорту. Друге місце за Сергієм Каліманом – депутатом районної ради та представником команди Дніпрорудненської міської ради. Третє місце виборов Ігор Погребняк – представник Верхньокриничанської сільської ради.

У загальнокомандному заліку першою стала команда Малобілозерської сільської ради. Другі — василівці. Треті — дніпрорудненці.

Переможці нагороджені медалями, кубками та грамотами. Крім нагород, усі отримали хороший настрій від спілкування та заряд бадьорості як мінімум на один рік життя — до наступних змагань.

підсумки 6 Спартакиада.doc

 

 

 

 

понеділок, 20 Березня 2017 09:02 | Переглядів: 800

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]