Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

З турботою про дітей

Сьогодні голова районної ради Денис Калінін разом з головою правління спортивного клубу «ХортА» Антоном Карнаухом відкрили відремонтовану та укомплектовану палату для дітей від яких відмовились батьки та які тимчасово змушені перебувати у дитячому відділенні районної лікарні. Всі роботи було виконано за благодійні кошти спортивного клубу «ХортА».

Одним з важливих напрямків діяльності спортивного клуб «ХортА», окрім розвитку спорту, – є благодійність. Цього року клуб розпочав реалізацію масштабного проекту «Парасолька», спрямованого на допомогу немовлятам, батьки яких покинули їх при народженні. Історія двох братів, від яких молода мати відмовилася при народженні, привернула увагу представників спортивного клубу «ХортА». «Відвідавши малят у лікарні, ми жахнулися тим умовам, в яких знаходяться маленькі сироти: старенька холодна палата, санвузол без води, хисткі меблі. Ця ситуація торкнула нас за живе, тому вирішили будь - що створити малятам належні умови з перших днів життя. До проекту, ініційованого «Хортою», вже готові долучитися інші громадські та спортивні організації, окремі громадяни», - розповіла куратор проекту «Парасолька» Ірина Лосєва.

В рамках проекту планувалося зробити реконструкцію та переобладнання палати, аби маленькі сироти, вже з перших днів свого життя, могли знаходитися у комфортних умовах. Також, координаційна рада «Парасольки» візьме шефство над цією палатою, щоб у подальшому забезпечувати малят речами першої необхідності.

Наприкінці січня поточного року надійшла пропозиція від Антона Сергійовича щодо надання благодійної допомоги у ремонті та укомплектуванні палати для немовлят позбавлених батьківського піклування.

10 лютого поточного року було підписано Меморандум про співпрацю та благодійну допомогу між громадською організацією «Спортивний Клуб «ХортА», Василівською районною радою та комунальною установою «Василівська центральна районна лікарня».

Участь у заході взяли голова Василівської районної державної адміністрації Валерій Кошеленко, головний лікар Василівської центральної районної лікарні Валерій Сапа та начальник служби у справах дітей Олена Білоконь.

Після відкриття було обговорено плани на майбутню співпрацю.

 

 

 

 

 

п'ятниця, 21 Квітня 2017 13:43 | Переглядів: 590

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]