Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Відбулися дві сесії районної ради

18 травня відбулись засідання чотирнадцятої та п’ятнадцятої (позачергової) сесій районної ради шостого скликання. На засідання сесій прибули 19 депутатів районної ради. В роботі сесій взяли участь керівники органів місцевого самоврядування району, депутати місцевих рад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, правоохоронних органів, органів виконавчої влади району.

На початку роботи чотирнадцятої сесії, голова районної ради С.Джуган тепло привітав іменинниць - Пилипенко Валентину Дмитрівну, депутата районної ради та Рєчку Ніну Афанасіївну, начальника РКП “Василівка-градпроект”.

Крім того було надано слово Білодіду Сергію Миколайовичу, заступнику військового комісару Василівсько-Михайлівського райвійськкомату.

Після прийняття порядку денного за основу, головою постійної комісії з земельних питань, агропромислового розвитку, екологічної безпеки та природокористування Шевченком О.М. було внесено пропозицію про зняття з черги денної шістнадцятого питання «Про затвердження матеріалів з інвентаризації внутрішньогосподарської зрошувальної системи сільськогосподарського виробничого кооперативу «Перемога» Василівського району Запорізької області та прийняття її до спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Василівського району» через необхідність його доопрацювання. Далі депутати приступили до розгляду сесійних питань.

По - першому питанню щодо здійснення Василівською районною радою державної регуляторної політики у 2011 році доповів голова районної ради С.Джуган.

Решту питань депутати прийняли без обговорення, оскільки вони були детально розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісій.

Всього депутати ухвалили 23 рішення черги денної та у розділі Різне розглянули :

- Про підвищення рівня соціального захисту населення – поетапний перерахунок пенсій, згідно соціальних ініціатив Президента України.

Інформувала: Цибульняк Людмила Михайлівна – начальник управління Пенсійного фонду України у Василівському районі;

- Про порядок відновлення виплат громадянам втрачених вкладів в Ощадбанку СРСР та компенсації витрат на поховання.

Інформував: Трічев Дмитро Юрійович - керуючий територіальним відокремленим безбалансовим відділенням № 10007/0224 філії-Запорізьке відділення обласного управління АТ «Ощадбанк».

Дані питання включено в розділ Різне за пропозицією голови районної ради С.Джугана.

На цьому сесія завершила свою роботу. Одразу після її завершення розпочала роботу п’ятнадцята (позачергова) сесія районної ради шостого скликання.

Першою була заслухана доповідь голови районної ради щодо погодження питання надання товариству з обмеженою відповідальністю «Виробниче об’єднання «Моліс» спеціального дозволу на користування надрами загальнодержавного значення на території Василівського району Запорізької області.

По другому питанню «Про внесення змін до Програми відзначення державних, професійних свят і ювілейних дат у Василівському районі на 2012 рік» доповіла начальник відділу культури і туризму Шаталінська Т.І.

Начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Прінь В.П. озвучив зміни, що вносяться до рішення районної ради від 30.03.2012 №6 «Про Комплексну районну програму з оздоровлення та відпочинку дітей, підтримки сім’ї, молоді, гендерного паритету та протидії торгівлі людьми на 2012-2016 роки».

Депутати одноголосно підтримали всі три питання черги денної п’ятнадцятої (позачергової) сесії районної ради.

В розділі Різне, за ініціативи Василівського РВ ГУМВС України, було розглянуте питання щодо взаємодії Василівського РВ ГУМВС України в Запорізькій області з органами влади і місцевого самоврядування з метою покращення криміногенної обстановки на території Василівського району. Інформував з даного питання в.о. заступника начальника Василівського РВ ГУМВС, майор міліції Зайцев Вячеслав Васильович. У своїй інформації він наголосив на значному збільшенні рівня злочинності за 4 місяці поточного року у порівнянні з минулим роком та необхідності встановлення у громадських місцях систем відео-спостереження, освітлення вулиць. Також, зауважив на недостатньому виконанню своїх повноважень громадськими формуваннями (у районі їх зареєстровано п’ять).

Голова районної ради С.Джуган запропонував керівникам органів місцевого самоврядування району провести відповідну роз’яснювальну роботу з підприємцями щодо необхідності встановлення камер відео-спостереження та покращенню освітлення вулиць населених пунктів району. Також, наголосив на необхідності заслухати начальника Василівського РВ ГУМВС з питання покращення криміногенної обстановки на території Василівського району після закінчення Євро-2012.

 

 

понеділок, 21 Травня 2012 14:49 | Переглядів: 1200

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]