Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Депутатський день у районній раді

Сьогоднішній день у районній раді відзначився активною роботою депутатського корпусу. Спочатку відбулось засідання президії районної ради та спільне засідання постійних комісій на яких депутатами попередньо розглядались сесійні питання. Крім того, депутатом А. Підставкою додатково внесено питання – прийняття звернення до Кабінету Міністрів України, ДАК «Автомобільні дороги

України», Служби автомобільних доріг у Запорізькій області та ОДА щодо незадовільного технічного стану автодоріг у Василівському районі. Далі, депутати перешли до сесійної зали де під головуванням голови районної ради Дениса Калініна відбулось засідання шістнадцятої (позачергової) сесії районної ради сьомого скликання.

В роботі сесії взяли участь: голова районної державної адміністрації В. Кошеленко, керівники органів місцевого самоврядування району, депутати місцевих рад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, органів виконавчої влади.

В сесійному залі були присутніми 31 депутат районної ради.

На початку роботи сесії, головою районної ради Денисом Калініним вручені Грамоти Василіської районної ради Н.Зайцевій - начальнику Василівського району електричних мереж та В.Гузенку - начальнику відділу з питань цивільного захисту населення Василівської районної державної адміністрації, за багаторічну сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків та з нагоди життєвого ювілею.

Перед початком розгляду черги денної, слово для виступу було надано депутату районної ради, голові постійної комісії з питань законності та боротьби із злочинністю А.Шевченку.

Далі, депутати приступили до розгляду сесійних питань.

На сьогоднішній сесії депутатами районної ради прийнято цілу низку звернень до вищого керівництва країни з питань, що турбують кожного українця:

- Про звернення депутатів Василівської районної ради до Президента України щодо недопущення введення абонентської плати громадянам за користування газовими мережами.

Доповідає: Запорожець В.Г. – депутат районної ради

- Про звернення депутатів Василівської районної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо недопущення скасування мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення.

Доповідає: Запорожець В.Г. – депутат районної ради

- Про підтримку звернення депутатів Камʼянської районної ради Черкаської області від 21.04.2017 № 17-23/VII до Верховної Ради України, народного депутата України Рудика С.Я. щодо недопущення прийняття закону про ринковий обіг земель сільськогосподарського призначення в Україні.

Доповідає: Калінін Д.С. – голова районної ради

- Про звернення депутатів Василівської районної ради Запорізької області до Прем’єр-міністра України Гройсмана В.В..

Доповідає: Джуган С.В. – депутат районної ради

Частину питань депутати районної ради розглянули пакетним голосуванням. Загалом депутатами було розглянуто 12 питань, що отримали майже одноголосну підтримку депутатського корпусу.

Наприкінці сесії, голова районної ради Денис Калінін довів до відома депутатів лист головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області про стан оформлення і надання ділянок учасникам АТО на території району.

Крім того, звернув увагу на необхідність виконання Указу Президента України від 15 травня 2017 року №133/2017 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» щодо зміни електронної поштової скриньки (наприклад: mail.ru, yandex.ru, bk.ru) в особистих облікових записах Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування на електронні поштові скриньки (наприклад: ukr.net, i.ua, email.ua, gmail.com).

Після засідання шістнадцятої (позачергової) сесії районної ради відбулось засідання постійної комісії з питань спільної власності та регуляторної політики.

На комісії були розглянуті звернення громадян м. Василівки:

- про сплату за опалення в багатоквартирних будинках за місця загального користування,

- про стан доріг та відводу дощових вод біля будинків по вул. Каховська.

Дані питання потребують додаткового вивчення та залишаються на контролі постійної комісії.

Результати поіменного голосування 25 травня 2017р..pdf

 

 

 

четвер, 25 Травня 2017 15:21 | Переглядів: 519

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]