Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Для школярів пролунав «останній дзвоник»!

Сьогодні голова районної ради Денис Калінін відвідав комунальний заклад «Василівська гімназія “Сузір’я” Василівської районної ради Запорізької області та побував на урочистій лінійці, присвяченій святу «Останнього дзвоника», привітав усіх із закінченням навчального року. Особливим і трепетним завжди буде для школярів травень, коли останні його дні озвучені переливами шкільного дзвоника.

Для першокласників останній дзвоник – як символ першого досягнення на шляху до знань. Цього дня усі – дорослі і діти – стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання – все це свято останнього дзвоника. Для випускників – розлука зі школою та початок нового дорослого життя. Виступаючи перед присутніми на святі голова районної ради привітав учнів, їх батьків та педагогічний колектив із завершенням навчального року. Також він побажав випускникам, щоб доля їхня була завжди прихильною до них, щоб вони не забували батьків, вчителів, які допомагали їм долати труднощі, уболівали за невдачі і раділи їхнім перемогам. А всім дітям побажав доброго відпочинку і щоб з новими силами і враженнями вони восени взялися кожен за свою справу.

І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвінок. Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!

 

п'ятниця, 26 Травня 2017 12:02 | Переглядів: 573

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]