Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Палацу культури «Гірник» - 40 років

Прекрасне свято відзначили аматори культури Дніпрорудного минулими вихідними — 40-річчя діяльності Палацу культури «Гірник», міської бібліотеки та міського музею. І святкували у подвійному, адже ювілей співпав з професійним святом — Всеукраїнським днем працівників культури і аматорів народного мистецтва.

На вогник до дніпрорудненських культпрацівників завітало багато гостей. Міський голова Євген Матвєєв і секретар міської ради Ірина Ручка, заступник голови РДА Денис Калінін, заступник директора ЗАТ «ЗЗРК» Микола Пастушенко, начальник відділу культури і туризму РДА Тетяна Шаталінська, представники шкільних та дитячих закладів міста, підприємці, колеги із районного центру культури і дозвілля. всі вони щиро вітали ювілярів, висловлювали вдячність за творчість і відданість сцені, говорили багато теплих слів на адресу місцевих артистів, зичили творчого довголіття і нових цікавих задумів.

А ще — дарували подарунки. І для душі, — як то пісні, танці, і для матеріальної підтримки культармійців — мультимедійний проектор від залізорудного комбінату та ноутбук від райдержадміністрації та райради, грамоти і подяки. А ще квітів море надарували — то вже дійсна відзнака місцевих артистів. Юнь гімназії «Софія» підготувала цікаве віршоване привітання працівникам культури, а колективи дошкільних закладів міста подарували розкішний торт.

Не залишилися у боргу і самі люди мистецтва — вони порадували глядачів прекрасними виступами своїх творчих колективів — «Романтики», «Бриз», «Пілігрим», «Намистечко», «Калина», «Грація», подарувавши неповторні хвилини радості і натхнення.

Олена Сирова

 

 

 

вівторок, 22 Травня 2012 08:44 | Переглядів: 901

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]